Hocam, mesai saatleriniz nasıl? Dersiniz olmadığında çıkabiliyor musunuz? Nasıl giyiniyorsunuz?
Biraz görev ve sorumluluklarinizi anlatabilir misiniz?
Hocam bizim sorularımızı cevaplamaya gelen bir subay burası askeri okul dersiniz bitince gidemezsiniz, akşam 5'e kadar burda olmak zorundasınız demişti, haftasonu çağırılabilirsiniz ya da başka görev de yazabilirler de dedi. Evrak kontrolüne çıkana kadar bizimle ilgilenen, öğretmen olduğunu söyleyen arkadaş da sürekli mesaiye kalmamız gerekebileceğini, kendisinden beklendiğini söyledi.
Şahsen benim için uygun bu çalışma şartları, herhangi bir sorun görmüyorum. Fakat mesleki beklentileri ve tercihleri daha farklı olan arkadaşlar büyük problem yaşayabilirler gibi göründü bana içerideki ortam.
Hocam bizim sorularımızı cevaplamaya gelen bir subay burası askeri okul dersiniz bitince gidemezsiniz, akşam 5'e kadar burda olmak zorundasınız demişti, haftasonu çağırılabilirsiniz ya da başka görev de yazabilirler de dedi. Evrak kontrolüne çıkana kadar bizimle ilgilenen, öğretmen olduğunu söyleyen arkadaş da sürekli mesaiye kalmamız gerekebileceğini, kendisinden beklendiğini söyledi.
Şahsen benim için uygun bu çalışma şartları, herhangi bir sorun görmüyorum. Fakat mesleki beklentileri ve tercihleri daha farklı olan arkadaşlar büyük problem yaşayabilirler gibi göründü bana içerideki ortam.
Hocam, benim için çalışma süresi önemli değil. Angaryaya maruz kalmamak, sadece kendi meslegimle ilgili işler yapmak istiyorum.
Şu an doktora yapıyorum. Ona kolaylık sağlanması benim için önemli. Ayrıca isim yoksa, 16.30 16.45 gibi çıkabilmeliyim. Sabah da isim yoksa 30-45 dakikanın lafı edilmemeli.
Bu kadar yapılandırılmış bir yer üniversite olamaz. Askeri okul olur. Ki meb'e bağlı okullarda bu dediklerim standart olarak uygulanıyor. Lüks değil bunlar.
İngilizce bölümünde öğretim görevlisi olarak görev yapıyorum.Okulun diğer üniversitelerden farkı daha düzenli disiplinli olması ve bu disiplinin devamında getirdiği etkenler.Şu ana kadar rahatsız olduğum bir durum olmadı.Maddi yönden tatmin edici miktarlar ödenmekte, benim için en önemli unsurlardan biri de askeriyeye hizmet edip, geleceğin subaylarını yetiştiriyorsunuz, en büyük ayrıcalık bu.
İngilizce bölümünde öğretim görevlisi olarak görev yapıyorum.Okulun diğer üniversitelerden farkı daha düzenli disiplinli olması ve bu disiplinin devamında getirdiği etkenler.Şu ana kadar rahatsız olduğum bir durum olmadı.Maddi yönden tatmin edici miktarlar ödenmekte, benim için en önemli unsurlardan biri de askeriyeye hizmet edip, geleceğin subaylarını yetiştiriyorsunuz, en büyük ayrıcalık bu.
Hocam hem yazılı hem sözlü sınava mı girdiniz acaba? Benim ALES 80, diploma notu 74, YDS 96, sınava çağırılmam halinde bir şansımın olabilmesi için çok çok iyi bir sonuç almam gerekiyor.
Her türlü tavsiyeniz faydalıdır.
Edit: Ön değerlendirme sonuçları az önce açıklandı arkadaşlar. Benden daha düşük puanlı arkadaşlar çağırılmasına rağmen beni çağırmamışlar. Bedelli başvurusu yaptım ve celp bekliyorum, muhtemelen buna takıldılar. İyi şanslar size.