arkadaşlar bu yıl giren herkese ileride kadro gibi bir durum yok maalesef.
erhan afyoncu bizzat seminerde söyledi bir arkadaşın "1 yıldan sonra ne olacak peki hocam?" şeklindeki sorusuna cevap olarak;
"1 yıl sözleşme yapacağız veya 1 + 1 de olabilir orasını bilemiyorum, sonrasında memnun olduğumuz arkadaşlar ile devam edeceğiz ileri de belki kadroya alınabilir bu arkadaşlar tabi bir şey diyemiyorum"
bu cümlelerden memnun olduğumuz kısmına daha çok kulak vermiştim şahsen zira o kitlenin devam edeceğini söyledi ve ileride kadro alabiliceklerini de ekledi. bence kafalarına yatmayan ve performanslarından memnun olmadıkları kişileri sözleşme sonrasında yolları ayırıp yenilerini almaları gayet muhtemel o cümleden de anlaşıldığı gibi. zira 300 500 başvuru geliyor gördüğümüz gibi vazgeçilmez değiliz, bu sebeple kesin kadrolu adayı olarak geçirmeyeceğiz girsek de okula şu 1 yılı.
peki ben ne yapacağım böyle konuşuyorum? benim için fark eden bir şey yok zira zaten yüksek yapıyorum şu an ve özelde çalışıyorum, 1 yıl da olsa 2 yıl da olsa dokunmuyor zira bir hak veya kadro kaybım yok, seçim yapacak arkadaşlar eğer oturmuş bir hayatları yoksa (eş, çocuk, şehir) veya ciddi anlamda mebden bıktılarsa bence riske edebilirler.