[MENTION=99486]Nanaklein[/MENTION] sürpriz olmadı maalesef. okulun bir insiyatifi ne yazık ki yok bu işte, ellerinden geleni zaten yaptılar vaktiyle aradığımızda 8/10 ağustos gibi açıklıyorlardı, sonradan soruşturma olayı çıkınca onlara da sürpriz oldu, olaylar bugüne sarktı, güvenlik soruşturması 20/25 eylül gibi biter diye bekliyorum artık şahsen.
her gün arayıp artık rahatsız etmekte beis görmüyorum o yüzden ben aramayı bırakmıştım çok önce, bayramdan sonra 2 kez aradım sadece, telefonda çok da net bilgi alamıyoruz, siz 3 ekim değil dedikten sonra okulların sitesine baktığımda takvim ekimin ilk haftasını gösteriyor yine. bu durumda takvim bir öngörü; ohal ve kağıt işleri, alınan öğrencilere dönük soruşturmalardan dolayı okullar da geç açılabilir diye mi düşünmeliyiz o zaman bilemedim.
arkadaşlar bir de şu anda halihazırda görevde olan 3 milyon memurun dahi sırayla soruşturmaları yapıldığı söyleniyor, yük çok fazla, bu kadar sarkması cidden şaşırtıcı değil. Beklememizin sonucunda mutlaka mutlu çıkacağımıza inanıyorum.
kaynak sağlam, net bilgi, şuradan buradan vs şeklinde yorumlara da itimat etmeminizi tavsiye ediyorum, net bilginin tek kaynağı okul ve aradığımız idari merciler.
arkadaşlar tekrar hatırlatmak da fayda var, Jandarma Akademi de soruşturma için adayları 1 ay kadar bekletmişti, sonuçlar 1 ay sonra gelmişti.
14/15 ağustos gibi itiraz edenler mülakata girdiğine göre ve onları katarak genel sonuçlar 18/19 gibi belli olduğuna göre (akıl yürütüyoruz sadece bunun altını çiziyorum); biz de en az 20 eylüle kadar bekleyeceğiz.
iyi günler, iyi çalışmalar.