A
Akademik Forum
Guest
Msu
Arkadaşlar haber yok mu? Daha ne kadar bekleyeceğiz
Arkadaşlar haber yok mu? Daha ne kadar bekleyeceğiz
Hocam özür dilerim ben de kaynağın bana söylediği şekilde ilettim size bana kesin diye söylemişti. Özür dilerim.hiç kimse sağlıklı bir duyum vs iletemez, bu forumda 2-3 kez duyum iletip tarih verenler vardı bir şey olmadı tabi ki
Arkadaslar merhaba bugun gordum birinin evine guvenlik sorusturmasi icin polis gelmis ayrintilari bilmiyorum takip ettigim bir sayfada gordum henuz bana gelen giden olmadi merak eden arkadaslar vardi sanirim
Arkadaşlar bana güvenlik soruşturması bilgi formu göndermediler aramadılar da ümidimi kesmeli miyim?hiç şansım yok mu şimdi benim.
Hocam özür dilerim ben de kaynağın bana söylediği şekilde ilettim size bana kesin diye söylemişti. Özür dilerim.
Arkadaşlar bana güvenlik soruşturması bilgi formu göndermediler aramadılar da ümidimi kesmeli miyim?hiç şansım yok mu şimdi benim.
Okullarda halı hazırda görev yapan kadrolu veya uzun dönem askerlik yapan okutmanlar. Sadece benim 6 tane arkadaşım İzmir İstanbul Ankara Balıkesir de okutman olarak görev yapıyor askeriyede..
320 lerde ve 350 lerde arkadaşlara da soruşturma için belge talebi olmuş.. Yani çok farklı bir secim yapılıyor anladığım kadarıyla..
Güvenlik soruşturması istenmeyen arkadaşlar üzülerek söylüyorum umudu kessinler..
131 ing okutmani alınacak. 70 değil.
Soruşturmanjn seyrinde bir aksilik olmaz. O soruşturmalar kesinlikle yapılacak..
Evet okullar yakın tarihte başlamalı. Ancak yapacak hiç bir şey yok.. Ya bizi bekleyecektir ya da 1-2 hafta boş geçecek. Tahminimce bizi beklerler.
soruşturma olmayacak yarıda kalacak sonra yapılacak vs gibi söylemler kesinlikle gerçek dışı.