ÖYP 2012/2 Açılan Dil Merkezleri Hakkında Yorumlar

Hangi dil merkezi daha iyi eğitim veriyor?

• Akdeniz Üniversitesi

Oy: 21 13.8%
  • Anadolu Üniversitesi

Oy: 16 10.5%
  • Ankara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Çukurova Üniversitesi

Oy: 10 6.6%
  • Dokuz Eylül Üniversitesi

Oy: 28 18.4%
  • Erciyes Üniversitesi

Oy: 12 7.9%
  • Gazi Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Gaziantep Üniversitesi

Oy: 14 9.2%
  • Hacettepe Üniversitesi

Oy: 22 14.5%
  • İstanbul Teknik Üniversitesi

Oy: 18 11.8%
  • Marmara Üniversitesi

Oy: 23 15.1%
  • Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Oy: 51 33.6%
  • Sakarya Üniversitesi

Oy: 11 7.2%
  • Selçuk Üniversitesi

Oy: 15 9.9%
  • Yıldız Teknik Üniversitesi

Oy: 17 11.2%
  • Boğaziçi Üniversitesi

Oy: 34 22.4%
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi

Oy: 14 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    152

bb35

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba;
77 ile İstanbul'daki üniversitelere yerleşebilme şansım var mı sizce?

Bence Boğaziçi ve İTÜ olmaz ama yıldız teknik ve marmara olabilir. Hatta yıldız teknik kesin olur. Benim puanım düşük olmasına rağmen ben yıldızı bekliyorum. Geçen dönemde yıldıza 64 le bile giren var. Çünkü eğitimi en kötülerden. Şuan arkadaşım yıldızın dil kursunda ve hiç tercih etme diyor ama yıldıza yürüme mesafesinde bir tanıdığın eşyalı boş evi var kira vermeden oturacağım o yüzden ilk tercihlere yazıyorum.Hatta bu yılki öyp liler yıldızı şikayet etmişler yöke. Birdaha yıldızda kurs açılmayacak deniliyordu.
Eğitim kötüde olsa bence insan çalıştıktan sonra her durumda sınavı geçer.

sseda

Öğrenci
merhabalar, benim puanım 80. ilk tercihim akdeniz üniversitesi oldu... akdenizin eğitimi nasıldır, bilgisi olan paylaşabilir mi?

bb35

Öğrenci
merhabalar, benim puanım 80. ilk tercihim akdeniz üniversitesi oldu... akdenizin eğitimi nasıldır, bilgisi olan paylaşabilir mi?

Akdeniz hakkında hep olumlu yorumlar var. Ayrıca giden biride yorum yazmıştı buraya geçmiş sayfalara bakarsanız, What is your name? seviyesinden 6 ayda tam 75 aldım yazmıştı.

F

financier

Guest

Akdeniz üniversitesinin eğitimi güzeldir , 3 hoca derse girer 2 hoca genel ingilizce anlatır (Ielts ye yakın olur ) , 1 hoca sınava yönelik anlatır. şehir çok şirin ve güzeldir. memnun kalacağınızı ümit ederim . :)

bb35

Öğrenci
Pek kursa gidenlerden yorumlar gelmiyor. İşleri bittiklerinde birdaha bakmıyorlar. Ben kurstayken yaz döneminde alınacak olan öyp liler için açıp kurs hakkında bilgi vereceğim:) Bunu okuyan herkesin yapmasını dilerim:)

toocin

Öğrenci
Arapça kurs açıp Almanca kurs açmayan bir zihniyet var karşımızda! Yabancı dilim almanca olmasına rağmen, toplamda az kişi olduğunu söyleyerek ingilizce kursa gitmek zorunda bırakıldık. Site desen sürekli çöküyor. Tutulacak bir yanın yok YÖK!