Haklısın hocam şu anda usul esasları hatmediyorum yarına onu da yaparım
gecen yil atanan arkadaslar bu yonetmelige mi tabi hocam ?yoksa yonetmelikden sonra kazananlarimi bagliyor ?
gecen yil atanan arkadaslar bu yonetmelige mi tabi hocam ?yoksa yonetmelikden sonra kazananlarimi bagliyor ?
Hocam çok sağlıklı bir öneri değil bu... herkes kafasına göre puan söyler siz de morali bozarsınız..
Alesle akademisyenliğin seçildiği bir sınav halıne gelmiş.Ne kadar komik.Lisans öğrenimi boyunca binbir sıkıntı çekip ortalamasını yüksek tutmaya çalışmak alanıyla ilgili başarısını gösterirken .Ne gerek var buna aman biz akademisyeni bir türkçe matematıkle secelim demek ve Üniversitelerde kaliteli eğitim beklemek tam da bu sisteme Göre olsa gerek Bi kaç sene sonra yakınırlar niye unıversıtelerımızde kalite eğitim olmuyor diye . Hakkımızda hayırlısı dicem ama ortalamamın iyi olması ve ortalama katkısının düşürülmesi Moralimi Bozmadı da değil .
niçin bozulsun moralim. sonuçta puan söyleseler de herkes tercih yapacak söylemeseler de. yani değişen bişey olmayacak.[/QUOT
Hocam geçen senlerden tecrübemiz var o yüzden söyledik.. ama siz yine de arayın bölümdaşlarınızı, sorun soruşturun paylaşın bilginizi...