Siz hemen verin zaten 3-5 aya anca çıkıyor sonra sorun teşkil etmesin neden vermediniz diye.
hocam görevlendirme dilekçelerini yazıp verdiğimiz halde ne 39 ne 35ç madee gorevlendirmeleri yapılmıyorsa ne olur?öyp den atılır mıyız?ne yapabiliriz?
Siz hemen verin zaten 3-5 aya anca çıkıyor sonra sorun teşkil etmesin neden vermediniz diye.
39 değil de 35 çıkmazsa (ama nedeni önemli) ilişiğiniz kesilir evet.hocam görevlendirme dilekçelerini yazıp verdiğimiz halde ne 39 ne 35ç madee gorevlendirmeleri yapılmıyorsa ne olur?öyp den atılır mıyız?ne yapabiliriz?
39 değil de 35 çıkmazsa (ama nedeni önemli) ilişiğiniz kesilir evet.
Hocam 35. madde zorunlu değil mi? Hangi durumlar altında cıkmaması gibi bir durum oluşabilir ?
Zorunlu evet, anabilim dalı uyuşmazlığı, YÖK'ün listesinde olmayan üni.ye görevlendirme isteği, ÖYP usul ve esaslarda yer alan maddeler dışında görevlendirme isteği vb.
hocam 39.madde görevlendirmesi biz oyp lilere tebliğ edilir mi.edilmesi gerek midir?yüksek lisansa gideceğimiz üniversite bizden ister mi?bize tebliğ edilmedi diyelim ama sadece çıktığını ögrendik,yine de gidebilir miyiz yüksek lisansa?
Öyp ye atanmadan önce yl.'lı olup, dil şartını sağladıktan sonra, tez döneminde iseler yl yaptıkları yere gidebilirler mi? gidebiliyorlar ise bu duruma ait örnek dilekçe var mı?1-35. Madde Görevlendirme Dilekçesi İçin Ekli dosyayı görüntüle 1913
2-35. Madde Çıkana Kadar 39 ile Görevlendirilerek Derslere Girebilmek İçin Ekli dosyayı görüntüle 1914
3-Dil Eğitimini Merkezlerine Giderken Verilecek 39. Madde Görevlendirme Dilekçesi İçin Ekli dosyayı görüntüle 1915
Hocam gidilebilir ancak bunun şartları vardır ilk şart atandığınız anabilim dalının okuduğunuzla aynı veya yakın bilim dalları olması lazım ve sonrasında da dekanlığınızın buna izin vermesi lazım ondan sonra burdaki dilekçenin aynısını kendiniz için de kullanabilirsiniz.Öyp ye atanmadan önce yl.'lı olup, dil şartını sağladıktan sonra, tez döneminde iseler yl yaptıkları yere gidebilirler mi? gidebiliyorlar ise bu duruma ait örnek dilekçe var mı?
Hocam gidilebilir ancak bunun şartları vardır ilk şart atandığınız anabilim dalının okuduğunuzla aynı veya yakın bilim dalları olması lazım ve sonrasında da dekanlığınızın buna izin vermesi lazım ondan sonra burdaki dilekçenin aynısını kendiniz için de kullanabilirsiniz.
Nazmi hocam doktoramı da aynı yerde devam ettirebilir miyim? Yoksa Yök'ün belirlediği yerde mi yapmam gerekir.
Bir kaç gün için 39. madde çıkartılmaz hocam, idari izinli sayılabilirsiniz ama bunun için, ayda iki gün rahatlıkla izin verilir.merhabalar, doktorada ders dönemini tamamladığımız sırada öyp ile başka bir şehirdeki üniversiteye yerleştiğimizde eğer doktoramızı kabul ederlerse; tez çalışmaları için mesela 1 ay sonraki ay 1-2 hafta gibi tezi yazdıktan sonra da danışman hocaya göstermek için ayda bir kaç gün gibi süreyle gidebilmek için 39. maddeyi uygun görürler mi acaba? yoksa bunun için bile 35. madde ile görevlendirme mi almamız gerekir
Bir kaç gün için 39. madde çıkartılmaz hocam, idari izinli sayılabilirsiniz ama bunun için, ayda iki gün rahatlıkla izin verilir.
Tam durumunuzu öğrenebilir miyim? Şu anda hangi madde ile görevdesiniz? Doktora ders dönemini tamamlayınca geri mi dönmek istiyorsunzu kusura bakmayın biraz karışık oldu anlayamadım yukarıdaki mesajda tam olarak.Peki Hocam tez çalışmaları belki bir ayı bulabilir bunun için nasıl bir yol izlenir idari izin şeklinde mi 39. madde ile görevlendirme şeklinde mi izin alınmalı?
Tam durumunuzu öğrenebilir miyim? Şu anda hangi madde ile görevdesiniz? Doktora ders dönemini tamamlayınca geri mi dönmek istiyorsunzu kusura bakmayın biraz karışık oldu anlayamadım yukarıdaki mesajda tam olarak.
Hocam şuan öypli araş gör. olarak kadromun olduğu üni.de doktora ders dönemindeyim.
Benim sorularım varsayımdan itibaren çünkü şimdi böyle bir durumum yok, nedeni ise
-- yöke 3 yıl geriye dönük uygulamasından dolayı dava açtım eğer kazanırsam istediğim üniversiteye geçtiğimde doktoramı kabul ederlerse ders dönemi bitmiş tez aşamasında olacağım inşaallah
Ben de tez aşamasına geldiğimde görevlendirme konusunda nasıl bir yol izlemem gerekir diye sormuştum siz kusura bakmayın ben karıştırdım biraz.
Ben açıkçası 35. madde ile görevlendirilmeyi pek istemiyorum.
Tez çalışmaları deneyler filan 1 ayı bulabiliyor bizde bu esnada 39. madde ile mi görevlendirmem olur yoksa 35. madde mi? merak ettiğim buydu
Tez aşamasına geçtiğiniz zaman dilerseniz görevlendirme almayabilirsiniz, bunun için danışmanınızın onayı ve YÖK kurulu kararı gereklidir. Ancak kadronuzun bulunduğu üni. ile doktora eğitimi yaptığınız üni. arasında mesafe varsa ve deneyleriniz uzun soluklu ise dekanlığın tasarrufuna bağlı olarak 39. madde tez araştırma izni ile 30 günlük izin verilebilir.
Şimdi anlayamadım kusura bakmayın, sizi 35 le görevlendirmek mi istemiyorlar?Dil eğitimini tamalayıp yeterli puanı almş durumdayım kadromun bulunduğu üniversiteye geldim ,aynı zamanda başka üniversited. y.l öğrencisiyim tez aşamasında iken atandım 35 le görevlendirme istemem zorunlu ve 2 dönem içerisinde almassam ilişiğim kesilir diye biliyorum ,kadromun ulunduğu üniversiteye bunu anlatamıyorum 11 maddenin 3.bendiini örnek gösteriyorlar,rektörün tez aşamasındaki araş.grevlrini görevlendrme taraftarı olmaığının altını çiziyorlar bende öypLİ yim ve bu dilkeçe zorunlu bunu birtürlü anlatamıyorm ne yapmalıyım,zATEN ANCAK 35 le y.l mi öyp kapsamına aldırablirim öyle değil mi