evet aynen öyle biz 39 la görevlendirelim gidip gelirsin tezini bitirirsin diyorlar
Öyle bir şey yok bakınız YÖK'ün 35. madde ÖYP'liler için zorunludur kararı: http://www.akademikpersonel.org/oyp...orevlendirilme-zorunlu-hizmet.html#post239196
evet aynen öyle biz 39 la görevlendirelim gidip gelirsin tezini bitirirsin diyorlar
Öyle bir şey yok bakınız YÖK'ün 35. madde ÖYP'liler için zorunludur kararı: http://www.akademikpersonel.org/oyp...orevlendirilme-zorunlu-hizmet.html#post239196
teşekkürler hocam =)bende dilekçemle birlikte bunu kanıt olarak gösterebilirim ,ikna olurlar
1-35. Madde Görevlendirme Dilekçesi İçin Ekli dosyayı görüntüle 1913
2-35. Madde Çıkana Kadar 39 ile Görevlendirilerek Derslere Girebilmek İçin Ekli dosyayı görüntüle 1914
3-Dil Eğitimini Merkezlerine Giderken Verilecek 39. Madde Görevlendirme Dilekçesi İçin Ekli dosyayı görüntüle 1915
35le gidiyorsanız alıyorsunuz.Arkadaşlar doktora için giderken okuldan bir ödenek (yol parası vs gibi) alınıyor mu?
Bu cuma lisanüstü için belgelerimi teslim ettim bölm başkanı bayram bitince burda olcaksın diye 10 kez falan söyledi sanırım bu zamana kadar görevlendirmem çıkarmı?
Teşekkür ettim cevap için hocam 35 ne zamana çıkar bir bilginiz var mı?35le gidiyorsanız alıyorsunuz.
Bir de 35 dilekçe örneği ben vereyim:
XXXXX ÜNİVERSİTESİ
xxxxxxxxxxxxxx FAKÜLTESİ xxxxxxxx BÖLÜM BAŞKANLIĞINA
Fakülteniz Psikoloji Bölümü (ÖYP) kapsamında Araştırma Görevlisi kadrosuna atanmış bulunmaktayım. XXXXX tarihinde göreve başladım.
YÖK Öğretim Üyesi Yetiştirme Programına İlişkin Esas ve Usuller kapsamında Araştırma Görevlilerinin yabancı Dil Puanı 65 ve üstü olanların Yüksek Lisans ve Doktora Eğitimi yapmalarına ilişkin açılan kontenjanlar sonucu XXXXXXXXXXX Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü XXXXX Anabilim Dalında Doktora Programına yerleştirildim. Halen doktora eğitimimi tamamlamak için 39. Madde kapsamında görevlendirilmiş bulunmaktayım.
2547 sayılı kanunun 35. Maddesi uyarınca xxxxxxxx Üniversitesi xxxxxxxxx Bölümünde görevlendirilmemin yapılması hususunda gereğini bilgilerinize arz ederim.TARİH
Adres:Arş.Gör. Ahmet xxxxx
xxxx
EKİ:
1 Adet Öğrenci Belgesi
- - - Güncellendi - - -
Hocam 1 aylık 39 fakülte kurulundan çıktığı için ve fakülte her hafta toplandığı için normalde 1 hafta içinde 39 görevlendirmeniz çıkar.
Hocam ortalama 3 ay....Teşekkür ettim cevap için hocam 35 ne zamana çıkar bir bilginiz var mı?
Hızlı ve net cevaplarınız için tekrardan teşekkür ederimHocam ortalama 3 ay....