A
Akademik Forum
Guest
Merhaba ben de şu an bir kolejde çalışıyorum. YDS' puanım ALES'im de var. Okutmanlık çok istiyorum. Hatta bilgi üniversitesi hep aklımdaydı. Acaba mail ile sizinle yazışmamın bir sakıncası var mı?
gerçekten mi hocam. buna çok sevindim. yeni başlayanlar için de mi bu rakam üzerinden ya da daha az mı?kemerburgaz üniversitesi dörtbine yakın veriyor okutman maaşını.
Baskent üniversitesinde maaşlar, özellikle de okutman maaşları berbat onu biliyorum. Yıl olmuş 2015 adamlar hala 1550TL ile işe başlatıyolar sonra da fazla artmıyo zaten
Nişantaşı ün iversitesi İngilizce okutman maaşları ne kadar. Ben de okutman olarak oraya başlamak istiyorum. Tşekkür ederim.
Bir arkadaşım orada İngilizce okutman olarak çalışıyordu ve 1900 tl alıyordu. Ayrıca bazı günler akşam 11 de eve geliyordu. Bilginize..
Merhaba arkadaşlar,şu tezli yüksek lisans öğrencisiyim.Yüksek Lisansımı yaparken okutman olabilir miyim ? Okutmanlıkta da ingilizce şartı var mı?
Merhaba arkadaşlar,
Nişantaşı üniversitesinde okutman maaşı 2000-2500 arası.master phd olanları kendıleri kafadan elıyor zaten mülakatta kabul etmezler dıye.kımsenın yeterlılıgı ile alakalı degıl yani.yol yemek gıbı yan haklar da yok.sabah 8:30 aksam 5:30 artı ıkıncı ogretım dersleri.ek ucret yok.ofıs işi yok.derse gir cık kafi.gelişim acısından tek bir katkısı bıle yok.workshop vs.aramayın.haftada yarım gun de off.umarım yardımcı olabilmişimdir.geçmişimde kalan iyi bir deneyim oldu..sabrı öğreniyorsunuz.