Sakarya'da YDS Kursu Önerisi

mlke

Öğrenci
Mrb arkadaşlar.ben 2012de hiç çalışmadan girdiğim üdsden 23 almıştım.şimdi yükseklisans yapıyorum ve 50yi geçmek zorundayım.nasıl çalışmam gerekiyor nereden başlamalıyım hiç bilmiyorum.sakaryada oturuyorum.sakarya için bildiğiniz sağlam bir kurs var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim.
 

ihmarra

Öğrenci
merhaba

sait hocam merhaba,

bende 2010'da üds sınavına hiç çalışmadan 28.75 puan almıştım.

ingilizce alt yapım yok bu sistem dilin online ders programını alırsam bir yararı olurmu bana da yds'den 50 puan gerekiyor.

Ne yapmalıyım?
 
A

Akademik Forum

Guest
Yds ıelts

Halil İbrahim Hoca vardı istanbul'dan geliyordu bir ara. Hala ders veriyorsa Sakarya' nın en iyi İngilizce sınav hocasıdır.
 

sanattarihi

Öğrenci
Yds kursu olarak en iyisi Abdulrahman Sağırlı hocadir.. gecen donem 50 kisi calistik ve 45imiz yuksek puanlarla gectik. Bu sinava cok daha kalabalik hazirlandik ve cok iyi sonuclar olucaktir her zamanki gibi...

- - - Güncellendi - - -

Yds icin en onemli.kursa baslarken kac kisinin gecip gecmedigi sormaktir... sakarya berbat yds kurslarla dolu hepsi para tuzagi sorsaniz gecen ogrencileri yok
 
A

Akademik Forum

Guest
Eskiden Baki hoca vardı, şimdi hala ders vriyor mu bilmiyorum. Batı dillerindeydi eskiden.
 
A

Akademik Forum

Guest
Ben de öyle düşünüyorum.Kesinlikle YDS için uzman hoca şart ingilizce bilmek yada ingilizce öğretmeni olmak yetmez. aynı zamanda Hoca da 100 almalı. Ama İstanbuldan gelen her hoca da iyi değildir.
 
A

Akademik Forum

Guest
İyi çalış. Öğreneceğin çok şey var :chuncky: Önce öğren sonra bizlerede öğretirsin. Öğrenim hayatında aşarılar diliyorum özgür hoca.:nevreness: ben 67 aldım istersen bir ka. tüyo veririm kampüste :eagerness:
 
A

Akademik Forum

Guest
Sabırlı ol! Sana cevabını 27 Marttaki sınavdan sonra vericem :)

Hala 100 puan alamamışşsanız doğru adrestesiniz; forum başlığı 85. başarılar dilerim. bu sınavda da 90 bekliyoruz.

- - - Güncellendi - - -

Öz. Kaya neden 27 martı bekliyorsunuz? yoksa siz YDS hocası değilmisiniz? Yoksa sizin yds puanınız da mı 80 gibi birşey :) Ama olmadı ki şimdi hem 85+ forum başlığında ben yds dersi veririm diyeceksinz. hem puanınız 84. hiç oldu mu? Simdi buncu ssenedir bir kpds, üds, yds 100 alamadınız mı hic yahu? TOEFL IBT de yoktur şimdi şöyle 120 üzerinden 115 filan? siz am, is, are anlatmaya devam :) Hello, how are you; fine tnx end yu? yani:chuncky: Yds ingilizce hocaları ve dil kursları veremiyor. 80 paunla olmaz bu işler. neyse neyse hadi başarıla 27 martta insaallah 90 ı geçersin.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Özgür Kaya

Öğrenci
ÖZGÜR HOCA'DAN TOPLU YANITLAR

1. Benim YDS İngilizce puanım 85'dir.
2. İngilitere'den TESOL and Teaching Practice sertifikaları aldım.
3. Net 7000 kayıtlı akademik düzeyde kelime dağarcığına sahibim.
4. İleri seviyede gramer bilgisine hakimim.
5. Sınav tekniklerine hakimim.
6. Yakında bir soru bankası kitabım yayınlanacak
7. Bu kitabı almanızı tavsiye ederim. Lakin, içinde fesatlık barındıran kimseleri sınıfa almıyorum.
8. Özel ders saati ücretini (250 vb.) miktarlarda yüksek tutmak, hocanın KALİTELİ olduğu anlamına gelmez!
9. Yapılan her sınava fırsat buldukça öğrencilerimle birlikte katılarak hem öğrencilerimi motive etmeyi, hem de kendimi güncel tutmayı, kendimle yarışmayı hedefliyorum.
10. Sınavdan 100 tam puan almak evet reklam (yani ikna edicilik) için gerçekten de çok önemlidir. Fakat, etkin bir şekilde ders anlatabilmek -sınavdan alınan puana bağlı olmayan- farklı bir kabiliyeti gerektirir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
A

Akademik Forum

Guest
:culpability:yaw he yaw he. baksana. senin şu kitap çıksın ondan sonra bir çalış belki 100 alırsın. belki ama ümitlenme. şey gibi bu önemli olan 100 almak değil önemli olan aldığın puan değil ne puan aldırdığın zırvası aslında Hocanın 100 alamamasına verdiği kemküm gibi... bu arada ingilterede de YDS varmıydı? Aslında şu an sakaryada gerçek bir yds kursu da yok. hep dersane mantıgı. kac kisiye satarım.
 
A

Akademik Forum

Guest
Yuh..Baki Bey almanca öğretmeniymiş...Baki Hocayı tanımasam neyse...Adam İngilizden iyi İngilizce konuşuyor...adamın bütün derslerine girdim...eline su dökecek hocayı ne YDS de ne genel ingilizcede görmedim..

Tabii. Evet. eminim İngiliz den iyi türkçe konuşuyordur.
Almanca çıkışlı genel ingilizce dersi hocası olabilir. Genel İngilizce öğrenebilirsiniz. Hedway filan yani. Ben 40 değil 55 aldım ve bırak 83,75 puanı bana bu sınavda 75 aldırsın hadi. Var mı böyle bişiy ya. 40tım 83,75 aldım. At da bu kadar atma yuhhh. Böylesini de ne duydum ne gördüm. Yok artık. Arkadaşlar böyle bir saçmalık yok ya. Göster hocanın Toefl Skorunu bir bakayım 100 almış mı da TOEFL diyosunuz derim. Göster hocanınn skorunu 100 almış mı da YDS diyorsun derler. Genel iniglizce öğreten hocaları şimdi burada YDS diye reklam için yutturmaya kalkarsan yemezler. YDS ve TOEFL hocası dediğin bir kere akademisyendir ve sınav Hocasıdır. UZmandır yani. Öyle her işi yaparımcılara ben kendimi teslim etmem. Ne para ne zaman ne de emek harcamam. Bakarım YDS geçmiş mi önce. Neler var ya bırak TOEFL YDS hocasını İngilizce öğretmeni bile değil. Neleri var. Kanmayın.

- - - Güncellendi - - -

Topic başlığı YDS 85+ nasıl alınır. Yazılara bakıyorsunuz. Dersane ve kurslardaki ingilizce elementary hocaları kendi reklamlarını yapıyor. Eminim çogu öğretmen bile değildir. Ben 62,5 aldım 2012 de şu anda bırakın 85 bana 65 lazım. Ama bunun için Sakaryadaki derhanelerin ya da dil kurslarının tükenmiş enerjilerinden yararlanmayacağım. Gerçek referansları olan birini bulurum. Yani kesinlikle daha önce çalışmış ve başarılı olmuş ve tanıdığım birinden tavsiye isterim. Henüz iyi bir YDS hocası bulamadım. Açı***ası sakarya da YDS den 1000 TOEFL dan 120 üzerinden 115 alan olduğunu zannetmiyorum. O nedenle ingilizden amerikalıdan iyi konuşurum gibi hikayeler trolllemedir. Daha önce iki farklı dersane / dil kursuna YDS için gittim adapazarında ikisinde de Hoca ne konuşuyor ne de soruları yapabiliyor. Öğrendim ki adamlar ya öğretmen değil ya da ingilizce öğretmeni değil. Ama en önemlisi YDS öğretemiyorlar. Muhtemelen kendileride YDS yi geçemiyorlardır. En iyisi tanınmış bir YDS Hocası bulmak ya da kendin çalışmak. Bahsettikleriniz tükenmişlik sendromunda ya tutarsa ben de YDS veriyim hocası. Ama bir daha yemezler. NE paramı ne de zamanımı saçma sapan dersanelerde tanımadığım hocalara harcamam.
 
A

Akademik Forum

Guest
Arkdaslar YDS için Amerikan Kültürden ,Batı Dillerinden,English Time dan ,Prodil den ve diğerlerinden uzak durun derim.Hepsi kitaptan gramer eğitimi veriyor...
 
A

Akademik Forum

Guest
İsteyen istediği yere gider kardeşim. Istediginden ders alir istediginden almaz.Kimse aptal degil.Hocalar kolay yetişmiyor..Hocalara camur atip durmayın hepsi değerli hepsi işini iyi yapmaya çalışıyor. .. bilgi alacaksaniz gider o hocadan ders alan birine sorarsinız olur biter..Ust tarafta ona buna ve Adapazarı'nda bütün hocalara çamur atan o arkadaş da saçma fikirlerini kendine saklasın gitsin ingiliz kraliçesinden ders alsin ama onu da beğenmez herhalde:)
 
A

Akademik Forum

Guest
Bir kere 85+ için YDS dersi almam gerekiyorsa ben 2 kriter ararım.Birincisi YDS Hocası mı? (100 almalı) İkincisi YDS hocasının piyasada çok satan, tanınmış YDS yayını var mı? Bu 2 kriter yoksa ve yüksek bir puana ihtiyacım varsa kapıdan gidip hiç bir kursa kayıt olmam. Daha önce ders almış ve başarılı olmuş arkadaşlarıma ve hocalarıma sorup onlardan tavsiye alırım (referansla Hoca bulurum). Bu arada şöyleyim böyleyim diyen hocalar! reklam yapmak yerine biraz tüyo verseydiniz ya :))))
 
Üst