Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O değil de arkadaşlar yok mu şöyle adını saydığınız Hocaların düzgün bir puanı? Şaka gibi ya Koca Sakarya' da bir tane de YDS Hocası yok? Ben Sabancı Üniversitesi'ne Doktora için başvuracağım bu yaz. YDS den en az 80 puan almak istiyorum. 72,5 puanım var. Ama yani 80-90 alan birisi İngilizce Öğretmeni olsa da ders almak istemem. Dil kursları zaten belli ortada. Şöyle YDS den Sakarya' da 100 alan kimse yok mu yahu güvenerek ders alalım??
Vardır herhalde..ama kendi öğrencilerine aldirdiklari notlarla anilmalari daha dogru bence...sonuçta sanada bu sonucu aldiran yine bir ogretmen olmustur o yüzden sordugun soru saçma olmuş. .
Ben Baki Hocayla sadece bir dönem çalışmama rağmen mart 2016 da 76.25 aldım. Yani ününü gerçekten hak ediyor.☺
Kendisine ulaşmak isteyen facebook YDS Baki Bakırkan üzerinden ve orada yazan telefon numarasından ulaşabilir. .
Herkese başarılar..
Herkese merhabalar, ben de orta düzeyde olan ingilizcemi üst seviyeye çıkarmak ve bunu da belgelemek adına TOEFL a girmeyi düşünüyorum, bu bağlamda Sakarya da hangi kursu tavsiye edersiniz, yardımcı olabilir misiniz?
gidin sakarya ünide ingilizce şartı olan kıytırık bir bölüm kazanın 1 sene beleş ing hazırlık okuyun. 400 lira kaynak parası vermeniz gerekiyor sadece. cd, kitap, worksheet vs.
İngilizceyi İNGİLİZCE ogretmeninden öğrenin. tarihçiden, almancacidan değil. Aynı şekilde sınav ingilizce sini uzmanından öğrenin. şu tesisatıni elektrikçiye mi yaptırıyorsunuz? ya da telefonunuzu doğalgaz cıya mı? Hayır! Eeee. Delimisiniz? para kazanmak için bu sınavlardan 70 puan alan kişilerden ders almayı bırakın. belli ki 3 -5 kuruş daha kazanmak için adamlar kendi reklamını yapıp müşteri toplamaya çalışıyor. uyanık olun paranızı heba etmeyin. Çok para verin uzmanından ders alın. gidin istanbula burada bu işi bilen yok.