secondchance
Öğrenci
Arkadaşlar bana acil cevap verebilir misiniz tezsiz yüksek lisans için ders seçimi yapmam gerekiyor. Ancak benim amacım şimdilik askerliği tecil ettirmek sistemde 2 zorunlu ve 5 adet seçmeli ders gözüküyor. Zorunlu dersi seçtiğim de kayıt olunan ders ücreti gözükmezsen seçmeli de ders başına 300 tl olarak hesaplanıyor.
Peki benim ne yapmam daha mantıklı hiç ders seçmesem mi yoksa tek ders seçip danışmanın onaylamasını mı beklemeliyim ? İllaki kendisiyle iletişime geçmem gerekir mi onaylamazsa ne olur yardımcı olabilir misiniz ?
- - - Güncellendi - - -
Nazmi hocam bu şartlar aynı şekilde devam ediyor mu ? Ben şimdi ders kayıtı yapmazsam tecil işlemim için bir sıkıntı yaratır mı ? TEzsiz y.lisans için fark var mı yani.
Peki benim ne yapmam daha mantıklı hiç ders seçmesem mi yoksa tek ders seçip danışmanın onaylamasını mı beklemeliyim ? İllaki kendisiyle iletişime geçmem gerekir mi onaylamazsa ne olur yardımcı olabilir misiniz ?
- - - Güncellendi - - -
Gerek yok dondurmaya, atılma kalktı harç da kalktı. 25 yıl sonra da başlayabilirsiniz. Kaydınızı yaptırın ders seçmeyin pasif konumda kalsın. 3 yıl sonra öğrencilik hakkından yararlanamazsınız ama öğrenciliğiniz ve yüksek lisansınız devam eder sadece paso vb. alamazsınız.
Nazmi hocam bu şartlar aynı şekilde devam ediyor mu ? Ben şimdi ders kayıtı yapmazsam tecil işlemim için bir sıkıntı yaratır mı ? TEzsiz y.lisans için fark var mı yani.