Tezli Yüksek Lisans Kayıt Dondurma

A

Akademik Forum

Guest
9

Hocam ben tezli yuksek lisansin bütün derslerini gectim tez asamasindayim fakat bazi sebeplerden dolayi dondurmam gerekiyor dilekce verdim dondurunca harc parasi odemem gerekiyormu ?

lokman

Öğrenci
Ben 2009 da başladım dersleri verdim sadece tez kaldı dondurarak askere gittim.sonrada bıraktım öylece. Şimdi kaldığım yerden devam edebilme imkanı varmı yoksa yandımı

karatasali

Öğrenci
Merhabalar Ben Andolu Üniversitesi İnşaat Yük. Lisans kaydı yaptım yeni yasada 3 yıl içinde başarısız olursa üni ile ilişkisi kesiliyormuş. Şimdi ben gitmesem 3 yıl ilişkim kesilirse Tekrar Anadolu Üniye Yük. Lisans Başvurusu yapıp kayıt yapabilir miyim veya başka Üniye?

A

Akademik mağdur

Guest
Merhaba;
Acele cevap verebilir misiniz? Benim herkesinkinden daha farklı bir sorum olacak. 2013 yılında y.lisansa kaydoldum, döneminde derslerimi tamamladım. Tezimde çok büyük sıkıntılar çıktı üniversite,hoca vs. ayrıca khk mağdurlarından biriyim. İstanbul Üniversitesi'ne yerleştirildim. Eski okulumda tez savunmamdan geçtiğim için kayıt parası ödemeden mezun olabilecekken şimdi dönem için harç parası istiyorlar. Şu anda ödeyebilecek durumda olmadığımdan kaydımı dondursam dondurmak için ücret öder miyim? Kaydımı dondurmazsam her dönemin ücretini daha sonra isterler mi?

literatures

Öğrenci
benim de sormak istediğim bir husus var. malumunuz doktora için yök tarafından 12 dönem içerisinde tamamlama zorunluluğu geldi. peki, kayıt dondurduğumuz dönemler de bunun içerisinde sayılacak mı? yoksa diyelim ki 11. dönemin sonunda 2 dönem kayıt dondurdum, o süre bittikten sonra tekrar bir dönem için daha kayıt yaptırabilecek miyim?

eslv

Öğrenci
merhaba bir şey sormak istiyorum. Şu an başka bir ünide yüksek lisans kaydım var, fakat ana dersimi 1. ve 2. dönem hocamın kadrosu olmadığı için alamadım ve 2. döneme yüksek lisansımı dondurdum. başka bir üniye yüksek lisans başvurusunda bulunabilir miyim? kesin kayıt hakkını kazandıktan sonra diğer üniden kaydımı sildirmek istiyorum bu mümkün mü? süreç hakkında bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler

A

Akademik Forum

Guest
Kayıt dondurma

Yüksek lisansı bu yil kazandım tek. 11 eylülde başlıyor ilk dönem kaydımı dondurup ikinci dönem devam etme şansım var mi?

A

Akademik Forum

Guest
kayıt ve dondurma işlemleri noter imzalı vekaletname ile yapılabilir mi ? ben marmara üniversitesinde yüksek lisans yapmaya hak kazandım ama bu sene başka bir ülkede dil eğitim göreceğim. kayıt tarihlerine yetişemeyeceğim..