Sanırım bununla ilgili bir paylaşım yapılmıştı. Bu sınavlardan herhangi birinden ilgili puanı istiyorlarmış.
Benim sormak istediğim doktora yeterlik belgesi ile ilgili. Enstitü ne yazacağını anlamadı, tübitak mailime cevap vermiyor. Bununla ilgili elinde örnek olan varsa paylaşabilir mi?
ben geçtiğimiz hafta mail atmıştım tubitak dönüş yapmış. falan falan nolu doktora öğrencisi falanca kişi filanca tarihte yeterlik sınavını başarı ile geçmiştir diye bir üst yazı yeterli olur mu dedim onlar da o şekilde geçtiğinizi belirtir bir üst yazı yeterli olacaktır demişler. Enstitü biraz yadırgadı ama verdi o şekilde bir üst yazı bana. benim de problemim tez başlığını içeren belge.. biraz değişikliklere gittik tez başlığımda ama o haliyle değil ilk halindeki başlıkla veriyor enstitü belgeyi, o da şuanki araştırma önerimin içeriğini çok kapsamıyor gibi duruyor.çünkü daha genel bir başlıktı dönütlerle spesifikleşti doğal olarak. şimdi başlık değiştirme işlemleriyle uğraşacağım bakalım. Bir sürü prosedür.. inşallah yetişir..