inşallah hocam ya yoksa dediğiniz gibi çok fena bu sefer de ben dava açarım göndermiyorlar diye
- - - Güncellendi - - -
Son düzenleme:
inşallah hocam ya yoksa dediğiniz gibi çok fena bu sefer de ben dava açarım göndermiyorlar diye
hı hı zaten burs kapsamında meb e açacağınız 1 dava ücreti de var
- - - Güncellendi - - -
bu bir şakadır gerçek bilgi değildir !
Merhaba hocam. Merak ettiğim konu şu: yurt dışı dil kursunun 1 yıl olacağı bilgisinin kaynağı nedir? Yani yönetmelikte 6 ay yurt içi kursundan sonra gerekli puan alınamazsa 6 ay da yurt dışı eğitimi, tekrar puan alınamazsa da yine yurt içi kursu alınacak diye okuduğumu hatırlıyorum ben?
Direk gidebiliyorsunuz. Bilgi formunda o şekilde şık var
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hocam yanlış anlaşıldım galiba. Asıl sormak istediğim direkt olarak ya da yurt içi dil kursunu tamamladıktan sonra alınan yurt dışı kursunun 1 yıl olduğu bilgisinin kaynağı hususunda idi.
Hocam çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için, bende kaç gündür kara kara düşünüyordum, ylsy birimine telle de ulaşamadım meşgul falandı, kafam rahatladı birazBu Eylül saçmalığını kim uydurdu? Dün bütün gün bizzat Ankaradaydım bu gerizekalıca yalanlarınızı yüzünüze vurmak için.. Öyle bir şey yok. Yok yurtiçindekiler bitircekmiş de beraber gidicekmişiz. Nerenizden uyduruyosunuz? Bir de bizzat gittim öğrendim diyor adam utanmadan. Meyhaneye gittin heralde sen kafan güzeldi. 7 Şubatta her şey açıklanacak detayıyla. Forumlarda ***ünden uyduran insanlara aldırış etmeyin dediler. Direk yurtdışı dil eğitimi almak isteyenlerin ateşelerle işlemleri tamamlandığında kimseyi beklemek zorunda olmadığı söylendi. Kimmi söyledi? Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Kat:5 YLSY Birimi..
Hocam çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için, bende kaç gündür kara kara düşünüyordum, ylsy birimine telle de ulaşamadım meşgul falandı, kafam rahatladı biraz
Eyvallah hocam, bende az önce ulaştım dediğiniz gibi söylediler, 7 şubatta netleşecek siz onları beklemezsiniz ama işiniz biraz sürebilir dedi. Yetkili kim bilmiyorum tabi, aradığım numara 031241318707 Şubata kadar bekleyin kardeşim. Kimseye de inanmayın. Kazanamadılar da vazgaçirmeye mi çalışıyorlar anlamıyorum. İşimi gücümü bırakıp Ankara'ya gittim sırf bu saçmalıklar için.
Bu Eylül saçmalığını kim uydurdu? Dün bütün gün bizzat Ankaradaydım bu gerizekalıca yalanlarınızı yüzünüze vurmak için.. Öyle bir şey yok. Yok yurtiçindekiler bitircekmiş de beraber gidicekmişiz. Nerenizden uyduruyosunuz? Bir de bizzat gittim öğrendim diyor adam utanmadan. Meyhaneye gittin heralde sen kafan güzeldi. 7 Şubatta her şey açıklanacak detayıyla. Forumlarda ***ünden uyduran insanlara aldırış etmeyin dediler. Direk yurtdışı dil eğitimi almak isteyenlerin ateşelerle işlemleri tamamlandığında kimseyi beklemek zorunda olmadığı söylendi. Kimmi söyledi? Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Kat:5 YLSY Birimi..
Bu Eylül saçmalığını kim uydurdu? Dün bütün gün bizzat Ankaradaydım bu gerizekalıca yalanlarınızı yüzünüze vurmak için.. Öyle bir şey yok. Yok yurtiçindekiler bitircekmiş de beraber gidicekmişiz. Nerenizden uyduruyosunuz? Bir de bizzat gittim öğrendim diyor adam utanmadan. Meyhaneye gittin heralde sen kafan güzeldi. 7 Şubatta her şey açıklanacak detayıyla. Forumlarda ***ünden uyduran insanlara aldırış etmeyin dediler. Direk yurtdışı dil eğitimi almak isteyenlerin ateşelerle işlemleri tamamlandığında kimseyi beklemek zorunda olmadığı söylendi. Kimmi söyledi? Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Kat:5 YLSY Birimi..
1. "ateşelerle işlemler bitince" tanımı biraz muallak. yani 1 ay gibi bir süre mi alacak bu işlemler yoksa yazın ortasını mı bulacak acaba? belirleyici nokta burası.
2. harbiden o kadar bilgi kirliliği oluştuki en başta ben hemen yurt dışına gidecem derken şimdi riske gerek yok yurt içine gideyim der hale geldim. aslında bunda asıl hata payı meb'de. belirsizlik ortamı oluşunca böyle karmaşık bir hal oluşuyor.
3. Üslubunuz biraz sert ve nahoş olmuş. Diğer arkadaşların kafadan atıp "dur şunlara bir yamuk yapayım" diye uğraştığını düşünmüyorum. Sorun personellerin herkese ayrı ayrı konuşmasından kaynaklanıyor. 2 gün önce arkadaşım gitti bir meseleyi görüşmek için (kefillerin tazminat ödemesiyle alakalı) görüştüğü 2 birimden birbirine zıt cevaplar aldı. personel olayı kafasına göre yorumlayınca burada da böyle karmaşalar çıkabiliyor haliyle.
İstenen evraklar herkesin yurt içindeki dil kursuna katılacağı öngörülerek hazırlanmış. Keşke yurt içindeki kursa katılmak isteyenler ve istemeyenler diye ayrılsaymış daha kolay olurmuş bizim için. Şimdi gidip noterde fazladan noter ücreti verip boşuna evrak yaptırmayalım?
Hocam yurt içi 6 ay sonrasında 6 ay yurt dısı sonrasında gecemezseniz 3ay burslu 3 ay bursuz ek süre veriliyor
buda kaynak hocam ylsy 2013 kılavuzu
6.7 Yurt dışında lisansüstü öğrenim görmeye hak kazanan ve öğrenim görecekleri ülkelerdeki
yükseköğretim kurumlarınca istenen yeterli yabancı dil puanına sahip olmayanlar, Milli Eğitim Bakanlığı
ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının işbirliğinde yurt içinde açılacak olan yabancı dil kurslarına
katılabileceklerdir. Yurt içi dil kurslarının süresi 6 aydır, yurt dışında ise 1 yıla kadar yabancı dil
öğrenim izni verilebilir. Yurt içinde yabancı dil kursları (İngilizce ve/veya Almanca) Ankara, İstanbul,
İzmir ve Antalya illerinde yapılacaktır
Hocam tam olarak neresinde yazıyor ama kılavuzda öyle bir bilgi var bende okudum. Su an pek müsait değilim ama bulursam ayrıntı veririm sizeHocam sizin kaynak olarak gösterdiğiniz kılavuzda son 6 ay için 3 ay burslu,3 ay burssuz gibi bir ifade yer almıyor.