ÖYP araştırma görevlileri uyumaya devam et
Biz mi uyuyoruz yoksa bize bu imkanı sunması gerekenler mi ?
İmkanı sunması gerekenler uyumuyor bence. Sonuçta bu işe para gidecek adamlar parayı kurtarma peşinde olabilir . Usul ve esaslara maddeyi koydular ve gerisi yok.
Uyuyan biziz. YÖK herşeyi elimizden aldı, neredeyse hiç ses seda yok.
Bu konuda şunu merak ediyorum. Yurtdışı dil eğitimi için yurtdışında bir üniversiteden kabul alıp okuluna başvurup da (resmi olarak) "ret" yanıtı almış olan var mı acaba? Resmi olarak ne cevap veriyorlar? İleride bir dava açmak istersek diye merak ediyorum...
Nazminin arkadaşı var o kadar.
ben ingiltere'de bir üniversiteden kabul aldım ama yök ile görüştüğümde (yazılı değil telefonla) uğraşıyoruz ediyoruz bekleyin cevaplarını aldım. geçen pazatesi günü dil kursum başladı ve ben gidemedim. 1 hafta önce ise üniversite bana mail atıp ne oldu gelemiyor musunuz dedi
ben ingiltere'de bir üniversiteden kabul aldım ama yök ile görüştüğümde (yazılı değil telefonla) uğraşıyoruz ediyoruz bekleyin cevaplarını aldım. geçen pazatesi günü dil kursum başladı ve ben gidemedim. 1 hafta önce ise üniversite bana mail atıp ne oldu gelemiyor musunuz dedi
Karamsarlığa gerek yok hocam düzelecek inşallahMemlekette böyle şeylere hazırlıklı olup beklentileri düşük tutmak gerekiyor..
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
konu ile ilgili İngilterede Dil Eğitimi
Hocam y.disi dile basvurucam ne onerirsinz acilÖYP araştırma görevlileri uyumaya devam et
Güzelde git demekle gidlmiyokiordan bi okul onerilse yada bi İletişim filan olsa yada konuyla alakali biri tecrubesini yazsa daha etkili olurdu kanimcaTamam bloğunuzu fark ettik Elinize sağlık güzel olmuş hocam..
Faydalanacağız.
Hocam y.disi dile basvurucam ne onerirsinz acil
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi