Neyin peşindesin anlamadım doğrusu.. Yok sivas ötesine geçilmez iyi düşünün yok doğudakiler batıya zıplama derdinde.. Ne alakası var bunları nerden çıkarıyorsunuz anlamaıyorum. Milletin kafasını bulandırmaya gerek yok. "Doğudakilerin çoğu dil eğitiminde" bu yargıyı nasıl koyuyorsun sivas ötesine geçmemiş birisi burda kazananlar hakkında nasıl yorumda bulunabilir. 90 puanla Siirt'e yerleştim ve çok mutluyum. 85 üstünde 15 ten fazla arkadaşım var. Hiç kimseye yanlış bilgilendirme yapmayın ve yönlendirmeyin lütfen!!!! Sizin gibiler yüzünden ülke bu hale geliyor..
haklı çıkmanızı çok istiyorum Hocamsevgili arkadaşlar,
ben yaz dönemi için,beklenenden daha az kadro açılacağını ,özellikle fen-edebiyat ve iibf den daha az alım olacağını ve puanların yükseleceğini tahmin etmiştim.bu öngörümü forumlarda yazmıştım.4000 beklenirken 2200 kadro açıldı ve puanlar yükseldi.tabi puan hesaplanmasında ales in %60 a çıkarılması da etkili oldu.
önceden bana sallıyorsun diyenler kadrolar ilan edilince adam haklı çıktı dediler.
aralıkta ise yaz döneminde beklenen 4000 kadronun geri kalanı ve üstüne o dönemde boş kalan kadrolar var.ülkemiz üniversitelerinde akademisyen açığı çok fazla.
şimdi,ben ahan da buraya yazıyorum ki:
"beklenenden daha fazla kadro ilan edilecek ve puanlar düşecek"
kimse umutsuzluğa kapılmasın,herkes için hayırlısını diliyorum...
geçtiğimiz cuma günü, güz dönemi için öyp kadrosu isteyen üniversitelerin isteklerini bildirmesi için son gündü. Daha doğrusu enstitü bize böle söledi ve istediğimiz kadroları gönderdik enstitüye. Yani yakın zamanda kadrolar ilan edilir sanırım
umarım pazartesi kpds açıklanır açıklanmaz en kısa zamanda kadrolar ilan edilir.
geçtiğimiz cuma günü, güz dönemi için öyp kadrosu isteyen üniversitelerin isteklerini bildirmesi için son gündü. Daha doğrusu enstitü bize böle söledi ve istediğimiz kadroları gönderdik enstitüye. Yani yakın zamanda kadrolar ilan edilir sanırım
dün ilgili yazıyı okumuştum yanılmıyorsam 14 aralık son gündü.
Kadrolar en geç son hafta yayınlanır Ocak başında yerleştirme sonuçları açıklanır. Şubata kalmaz görevlerinize başlarsınız. Herkes için hayırlısı inş.
aslında bende aynı şekilde düşünüyorum ama atamaların yıl bitmeden yapılma zorunlulugu varsa sonuçlarında aralık sonunda açıklanması gerekmez mi?