2012 ÜDS İlkbahar Sınav Sonuçları Açıklandı

hkt

Öğrenci
hocanın adreslerini verebilirim. yalnız arkadaşlar ilk kpds için bir şey olması çok zor süre çom kısa. zaten bir şey yaparım diyen kurs varsa biraz düşünmek lazım. ama 3-4- ay sıkı çalışırsanız dediğim hocayla başaramayan çok çok az.
 

nuclear

Öğrenci
Arkadaşlar üds cevap kağıdımı görmek için siteye giriyorum. Cevap kağıdımı görebiliyorum ama soru kağıdımı göremiyorum. Hangi konularda yanlışlar yaptığıma bakmak istiyorum ama soru kağıdı açılmıyor hata veriyor. Sizde de öyle mi yoksa bana özel bir sorun mu? Birde bütün soru kağıtları dağılımı aynımıdır. Yani örnek olarak verdikleri soru kağıdında 42-65 arası sorular paragraf mesela bütün soru kağıtlarında böylemidir 1-27 gramer ve kelime , 28-37 cümle tamamlama diye gidiyor. Bilgilendirirseniz sevinirim.
 

anaveisfoties

Öğrenci
evde çalıştım her defasında aldığım notlar sırayla 30 , 38.75 , 41.25, 42.50 , 48. 75, 52.50 ve bu sınavdan 55 . zor ama isteyince oluyor şu anda kpds den daha yüksek bekliyorum. kelime bilgisi ile ilgili bu durum. genel kelime bilgim geniş olduğu için kpds den hep daha yüksek aldım üds spesifik olduğu için daha çok zorlanıyorum. benim en yüksek aldığım sınav buydu şimdiye kadar
 
Üst