pardon anlamayamadım hocam, bana ithafen mi yazdınız bu mesajı? Ben kendi durumumla ilgili bir şey söylüyorum, ÖYPli birçok arkadaşım da var, onların durumu içinde gerekeni her zaman yazmış ve söylemişimdir. Eğer ki yazdınız mesaj bana ithafense lütfen önyargılarınızı kendinize saklayın. Hepimiz aynı geminin içindeyiz sizin kurtulmanız benim yanmam yada benim kurtulup sizin yanmanız gemimizi kurtarmaz... Keşke kin tutmak yerine insanların durumlarını anlamaya çalışsanız...
Mevcut 33/a'lıların etkilenmeyeceği açıkça belirtilmiş. 01.01.2018'den önce 33/a'ya geçenlerde durumdan etkilenmeyecek. 01.01.2018'den sonra 50/d'ye göre atanan veya 50/d ile devam eden araştırma görevlilerinin ise 33/a şansı kalmayacak. Yrd. Doç. kadrosu veya başka üniversitelerde kadro kovalamaya devam edecekler.
Maalesef olağanüstü durumlardan geçtik. Bazen kamuoyu yaratmak bile olağanüstü durumların gerisinde kalıyor. Devlet istemese de insanların iyiliğine olan veya herkesin arzu ettiği şeyleri bilse de ülke çıkarlarını gözeterek karar alıyor. Bu geçiş süreçlerinde, kanunların yürürlüğe girmesinde birilerinin isteği dışında durumlar gelişebiliyor.
Kimsenin kimsenin ekmeğinde gözü yok aslen. Keşke herkes devam edebilse, mutlu, huzurlu olsa. Akademide de diğer sektörlerde de maalesef durum her zaman böyle olmayabiliyor.