A
Akademik Forum
Guest
merhaba acaba bir sonuç elde edebildiniz mi şuan bende aynı durumdayım ve birşey yapamıyorum
Merhaba hocalarım,
Benim şöyle bir sorum var. 2013 eylülde yüksek lisansa başlayan bir öğrenci 2017 ocak ayında 50/d araştırma görevlisi kadrosuna atanabilir mi? Bu öğrenci daha önce hiç bir yerde araştırma görevliliği yapmamış ve güncel öğrenci belgesinde öğrenci hakkı vardır yazıyor. Bilgisi olan acil cevap verebilirse çok sevinirim.
Merhabalar. Geçtiğimiz Nisan ayında bir devlet üniversitesinde 50d'li araştırma görevlisi olarak çalışmaya başladım. Bu yılın eylül ayında ise yüksek lisanstaki 3. yılım doluyor. Yüksek lisansımı ise tahmini olarak 1 ay içerisinde tamamlayacağım ama doktoraya başvurmayı düşündüğüm yerin başvuru tarihlerine yetişemedim.
Eylül ayına kadar yüksek lisansı bitirmeme rağmen doktoraya başlayamazsam araştırma görevlisi kadrosundan ilişiğim kesilir mi yoksa 1 yıllık sözleşme sürem 2019 Nisan'a kadar devam ettiği için sözleşme bitene kadar vaktim var mı? Cevap verebilirseniz çok memnun olurum.
arkadaşlar şimdi söyleyeceğimi lütfen herkes üzerine alınsın...
bakınız 50d nin ilişik kesme durumlarıyla alakalı ülkemizde resmen skandallar boy gösteriyor....
yahu akıl mantık işi mi martta tezini erkenden bitiriyor adam ... doktora ilanlarına 4 ay var ilişiği kesiliyor...
ya da yl yi bitirince doktora ilanlarını kaçırmış oluyor ilişiği kesiliyor...
yahu bu nasıl adalet...
lütfen ÜZERİNİZE ALININ VE TÜM 50D LER İÇİN VE KENDİNİZ İÇİN BUNU CİMERE VE YETKİLİ YERLERE YAZALIM EN AZINDAN 6 AY FALAN SÜRE TANINSIN.. LÜTFEN ÜZERİNİZE ALININ ARKADAŞLAR BU HERKESİN SORUNU VE YETKİLİLER İÇİNDE OLMADIKLARI İÇİN MESELEYE VAKIF DEĞİLLER