tahayuller
Öğrenci
sınav zordu fazla söze gerek yok
evet sorular çok zor değildi. paragraflar uzundu. ama yinede çok iyi yapamadım ben.gramer cok zor değildi ama paragraflar cok uzun ve karmaşıktı..
ösym sınav salonlarının, biri bizi gözetliyor evinden farkı kalmayacak yakında hayır yani, acaba kamera beni güzel çekiyor mu diye düşünüp de sınava konsantre olamayan kızların durumu ne olacak, bunun hesabını kim verecek
geç mi kaldın sınava:Skeşke o kameralara ben de görünebilseydim onlar yüzünden sınava giremedim :/
ya anlamadığım bu sınav her şehirde yok dolayısıyla bazı insanlar farklı şehirden gelip giriyorlar ben gibi.. sabah 9.30 nedir yaa.. Bari 10 olsun. Hadi onu da geçtim bari ilk 15 dk şartı yerine eskisi gibi yarım saat olsaydı. Ösym'den nefret ediyorum
geç mi kaldın sınava:S
sadece 8 dk aptal otobüs şoförleri ve ösym'nin yeni(!) uygulamaları yüzünden bir de tabi 7 değil de 6.30'da evden çıkmalıydım sanırım :'(
ösym sınav salonlarının, biri bizi gözetliyor evinden farkı kalmayacak yakında hayır yani, acaba kamera beni güzel çekiyor mu diye düşünüp de sınava konsantre olamayan kızların durumu ne olacak, bunun hesabını kim verecek
8dk geç kaldın diye almadılar mı şaka gibi ya.