Mr December
Baş Editör
Kameralar devredeymiş ve yapacakları bir şey yokmuş evet şaka gibi bir pazar günü geçirdim zaten komple hayal kırıklığıydı..
Bir kere de öğrenci yanlısı olsalar ne kaybederler acaba.
Kameralar devredeymiş ve yapacakları bir şey yokmuş evet şaka gibi bir pazar günü geçirdim zaten komple hayal kırıklığıydı..
ya ben sınav görevlilerine kızmıyorum, onların da elinde olan bir durum değil.. burda makul olmayan saatler ve saçma sapan kurallar.. kamera olayı başlı başına bir saçmalık zaten. ya bu sınavı da her ilde yapsınlar, ya da sınav saatini biraz daha normal saatlere koysunlar.. en azından sınav günü ek otobüs seferi falan olsun bu kadar da olmaz.. neyse ya sağlık olsun demekten başka çarem yok kendi adıma..Bir kere de öğrenci yanlısı olsalar ne kaybederler acaba.
ya çok üzüldüm cnm benım yaa neyse kısmet üzülme belkı bunda vardır bi hayır.sadece 8 dk aptal otobüs şoförleri ve ösym'nin yeni(!) uygulamaları yüzünden bir de tabi 7 değil de 6.30'da evden çıkmalıydım sanırım :'(
ya çok üzüldüm cnm benım yaa neyse kısmet üzülme belkı bunda vardır bi hayır.
Ben 65 almıştım ama belki biraz yükseltirim diye başvurdum sınava.Sınav yeri iki saat uzaklıktaki bir yer çıkınca ve hiç çalışmamış olunca yattım uyudum gitmedim
Ben 65 almıştım ama belki biraz yükseltirim diye başvurdum sınava.Sınav yeri iki saat uzaklıktaki bir yer çıkınca ve hiç çalışmamış olunca yattım uyudum gitmedim
Keşke ben de yatıp uyusaydım
hem yol parası hem sınav ücretinin gitmesindense 40 liranın güme gitmesi yeğdir kolay gelsinSınava gitmek için bir sürü yol parası vermeyecek olsam 40 liraya acıyıp giderdim illaki de yol parası da var diye gitmedim.Şimdi tereddütte kaldım acaba KPDS de de aynısını yaparsam 40 lira gene güme gider hiç başvurmasam mi acaba
En erken cumaösym soru ve cevapları ne zaman yayınlar acaba bilgisi olan var mı?
şimdi bile aklımda bişi kalmadı ozamana hiç hatırlamam eskıden hemen yayınlıyolardı.En erken cuma