A
Akademik Forum
Guest
?? kapsamı
Arkadaşlar peki ailenizi de kapsıyor mu bu yoksa sizinle ilgili durumlara mı bakıyorlar?
Arkadaşlar peki ailenizi de kapsıyor mu bu yoksa sizinle ilgili durumlara mı bakıyorlar?
merhaba, ben de güvenlik soruşturması formunu 3 ocak ta doldurdum fakat eğitimim dolayısıyla yurtdışında bir ay kadar kalmam gerekiyor. Güvenlik soruşturması sonucumun tamamlanıp tamamlanmadığını yurtdışından nasıl öğrenebilirim?
Teşekkür ederim.. demek bank asyaya kadar bakıyorlar ailede, ben daha kişisel olur diye düşünüyordum akademide.. hayırlısı olsun.. peki olumsuz çıkma nedenini kuruma bildiriyorlar mı, yoksa sadece olumsuz mu diyorlar bir bilginiz var mı?
Hasanimo hocam bu kadar net konuştuğuna göre birkaç kez atanmış sanırım! Hepimiz atandık ve uzunca bir süre bekleyeceğiz. Ne kadar stresli bür dönem olduğunu biliyoruz. Böylesine xor bir süreçte kulaktan dolma bilgilerle insanları huzursuz etmenin gereksiz olduğu kanısındayım. Güvenlik soruşturması gayet ciddi yapılan bir iştir. Kişinin durumu ve ailesinin durumu kapsamlı bir analize tabi tutulur. Eğer olurda olumsuz çıkarsa sebebi ilgili emniyetten öğrenilebilir. Bası şeyler yanlış gitse de bu ülkede bazı şeylerin hala hakkıyla yapıldığınu görmek, ya da en azından inanmak gerekir. Eğitimci olacak insanları olumsuz bir havaya sokmak bize yakışmaz. Atanan arkadaşlarıma hayırlı olsun. Umarım herkesi mutlu edecek atama haberlerimiz en yakın sürede bizlere ulaşır. Saygılarımla
Ben de şuan beklemedeyim. Evraklarımı teslim ettiğim gün 26.12.2016. İkamet ettiğim ilin valiliğine yazılacakmış yazı. valiliğin internet sitesinde en geç 60 gün yazıyor. sakince beklemekten başka yapabileceğimiz pek bir şey yok.
Yasal süre o kadar hocam, hatta 1 ay arşiv 1 ay da güvenlik soruşturması için belirtilen süre ama kasımda sınav kazananlar hala atanamamış.
Hocam öyle tahmin ediyorum ki kasım ayında evrak teslim edenler bu ayın sonunda iş başı yapar İnşallah
Arkadaşlar bugün güvenlik soruşturmasını bekleyen bir arkadaşla gorustum ikameti İstanbul 21 kasımda evrakları vermiş geçen haftada polis evine gelmiş.tahmini bir ay sonra baslarim diyor.