Arkadaşlar herkese merhaba,
Dün ve bugün whatsapp grubumuzdan 10'dan fazla kişi atandı.
Pazartesi arkadaşla emniyete gitmiştik ve cuma günü bütün evrakları gönderdiklerini söylemişlerdi. Tek birtane bile kalmadı elimizde dediler. Muhtemelen ohal uzamayacak bu yüzden ceza almamak için resmi süreyi taşırmamaya çalışıyolar.
Bu arada benimde soruşturmam bugün okula gitmiş. Personel daire başkanlığı dün ve bugün çok sayıda evrak geldiğini söyledi. Hatta aradığımda isminizi hatırlamıyorum ama muhtemelen gelmiştir hocam dedi.
Evrak teslimim 4 ocak
Üniden çıkış 10 ocak
Oturma adresim Ankara soruşturmamda ankarada yapıldı. (ikametgahım istanbul)
Soruşturma bitişi 12 Nisan
Bekleyen herkese sabırlar diliyorum. Allaha emanet.
Arkadaslar merhaba.
Bugun mutlu haberi aldim. Benim surec biraz hizli oldu sanirim.
2 mart evraklari universiteye teslim ettim.
14 nisan gunu goreve baslayabilirsiniz diye aradilar.
43 gun surdu. Forumdaki ortalamaya baktigimda benimki cok kisa surdu. Bekleyen herkese sabirlar dilerim.
Diyarbakır il emniyetinde soruşturması biten var mı ? Diyarbakır'da süreç kaç gün sürüyor?
3 şubat belgelerin üniversiteye teslimi
14 şubat belgelerin emniyete ulaşması
İki aydır bekliyorum en son Diyarbakır il emniyetini aradığımda evrakları Ankara'ya gönderdik dediler . Ankara'ya neden göndermişler bilgisi olan var mı ?
Ben Ankara da 9 ay çalışmıştım o sebeble olabilir mi?
Öğretim Görevlisi kadrosunda Güvenlik Soruşturması tamamlanıp üniversiteye ulaştıktan sonra, üniversite kadro onayı ve atama onayı için Ankara ya onaya gönderir mi? Acil cevap verirseniz sevinirim
- - - Güncellendi - - -
Size üniversiteden tam olarak ne söylediler? Ne bilgi verdiler? Ben de aynı durumdayım da
Hocam 7 nisan persembe evime polis geldi. Emniyete 12 nisanda gittim evrak durumum ne asamada diye. Yeni ginderdik dediler . 14 nisanda universite aradi gelip baslayin diye. Bu surecte onay icin Ankaraya gittigini dudunmuyorum ankaraya gitse bu kadar kisa surmezdi
Hocam daha önceden devlette memuriyetiniz var mıydı ?