Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

A

Akademik Forum

Guest
Güvenlik Soruşturması Hk

Herkese hayırlı günler bekleyenlere bol sabırlar,

Bugün ben de üni. personel daire tarafından arandım ve soruşturma sonucunun bugün üniversiteye ulaştığını belirterek yaklaşık 1 hafta içinde atama işlemlerinin tamamlanacağını aktardı. Bekleyen diğer arkadaşlara referans olması açısından 26 Ocak üniversiteye belgelerin teslimi, tahmini 10 gün sonra belgelerin üniversiteden ilgili kurumlara gönderilmesi, 11 Nisan soruşturma sonucunun üniversiteye geri bildirimi. İkametgah Kocaeli.

A

Akademik Forum

Guest
Herkese merhabalar,
Bugün kazandığım üniversiteden aradılar ve kararnamenin yazım aşamasında olduğunu ve bir kaç güne başlayabileceğimi söylediler.
Evrakların 8 Şubat'ta üniversiteden çıktığını biliyorum. Sonrasıyla ilgili hiçbir şekilde bilgi alamadım. Sadece bekledim.
İkamet Ankara.
Herkese sabırlar diliyorum.
Umarım çalışan, uğraşan hakeden herkes başarılı bir akademik kariyere sahip olur.
Süreçlerini burada paylaşıp bilgi veren bütün arkadaşlara da çok teşekkür ederim.

A

Akademik Forum

Guest
merhaba arkadaslar esi yabanci uyruklu olan kisilerin guvenlik sorusturmasi nasil oluyor. yabanci derken turk asilli izinle vatandasliktan ayrilmis mavi kartli olmasini kastediyorum. esin bu durumda olmasi güvenlik sorusturmasi olan kisiyi etkilermi surec acisindan zaman acisindan.

A

Akademik Forum

Guest
Uludag universitesi icin bekliyen var mi arkadaslar biz dört aydir bekliyoruz herhangi bir ses seda yok lutfen atamasi gerceklesen veya atama bekleyen varsa paylasir mi?

A

Akademik Forum

Guest
Herkese hayırlı günler bekleyenlere bol sabırlar,

Bugün ben de üni. personel daire tarafından arandım ve soruşturma sonucunun bugün üniversiteye ulaştığını belirterek yaklaşık 1 hafta içinde atama işlemlerinin tamamlanacağını aktardı. Bekleyen diğer arkadaşlara referans olması açısından 26 Ocak üniversiteye belgelerin teslimi, tahmini 10 gün sonra belgelerin üniversiteden ilgili kurumlara gönderilmesi, 11 Nisan soruşturma sonucunun üniversiteye geri bildirimi. İkametgah Kocaeli.

hocam hayırlı olsun. üniversiteniz neresiydi acaba

sonerymus

Öğrenci
Bence siz de kendinizden emin olduğunuza göre itirazda bulunun bir dilekçeyle ve kabul edilmezse mahkemeye başvurun kağıtların tekrar incelenmesi için. Hakkınız olan birşeyden kolayca vazgeçmeyin.

Bir yanlıklışlık olmuş demelerini de bekliyorum ne yalan söyleyeyim, aksi halde ''Sana hesap mı verecez'' modunda olduklarını istemeyerek de olsa düşünmeye başlayacağım. Ozaman da gerek avukat gerek mahkeme her yola başvurağım.

A

Akademik Forum

Guest
herkese merhaba,
evrakları üniversiteye 5 şubatta teslim etmiştim, bugün güvenlik soruşturmasının neticelendiği ve birkaç gün içinde göreve başlayacağım telefonunun aldım personel daire başkanlığından.
istanbul medeniyet üniversitesi tıp fakultesi
herkese allah'tan sabır diliyorum, inşallah tez zamanda neticelenir.

mehmet4292

Öğrenci
Selamun aleyküm,
Bugün, atanma haberimi aldım.
Üniv. Kırşehir Ahi Evran
İkamet, İstanbul/Bayrampaşa
Belgeleri 30 Aralık'ta gönderdim.
Üniv. 4 Ocak'ta valiliğe gönderdi.

pinko_34

Öğrenci
Arkadaşlar herkese merhaba,

Öncelikle bu forumda, bu stresli surec içinde bilgi paylaşan herkese çok teşekkürler.

Bugun okulu aradıgımda ordaki görevli bana, evraklarımın dün üniversiteye ulaştığını belirterek yaklaşık 1 hafta içinde imza işlemlerinin tamamlanacağını ve muhtemelen 1 hafta sonra baslayabilcegimi söyledi. Kendi sürecim şöyle idi:

6 Şubat - Üniversiteye belge teslimi
10 Şubat - Belge teslim son günü
23 Şubat - Evrakların üniversiteden çıkışı
1 Nisan- İlçe emniyetten eve polis gelmesi
11 Nisan - evraklarımın universiteye gelmesi

İkamet: İstanbul
Üniversite: Atatürk Üniversitesi

Burdan anladıgım kadarıyla istanbul bekleyenler ıcın sunu soyleyebılırım ki istanbul sureci baya hızlandırmıs.

Umarım en kısa zamanda bekleyenler de güzel haberi alır. herkese çok teşekkür ederim :)

Turkboy

Öğrenci

Dün ve bugün whatsapp grubumuzdan 10'dan fazla kişi atandı.

Pazartesi arkadaşla emniyete gitmiştik ve cuma günü bütün evrakları gönderdiklerini söylemişlerdi. Tek birtane bile kalmadı elimizde dediler. Muhtemelen ohal uzamayacak bu yüzden ceza almamak için resmi süreyi taşırmamaya çalışıyolar.

Bu arada benimde soruşturmam bugün okula gitmiş. Personel daire başkanlığı dün ve bugün çok sayıda evrak geldiğini söyledi. Hatta aradığımda isminizi hatırlamıyorum ama muhtemelen gelmiştir hocam dedi.

Evrak teslimim 4 ocak
Üniden çıkış 10 ocak
Oturma adresim Ankara soruşturmamda ankarada yapıldı. (ikametgahım istanbul)
Soruşturma bitişi 12 Nisan

Bekleyen herkese sabırlar diliyorum. Allaha emanet.

şans

Öğrenci

Dün ve bugün whatsapp grubumuzdan 10'dan fazla kişi atandı.

Pazartesi arkadaşla emniyete gitmiştik ve cuma günü bütün evrakları gönderdiklerini söylemişlerdi. Tek birtane bile kalmadı elimizde dediler. Muhtemelen ohal uzamayacak bu yüzden ceza almamak için resmi süreyi taşırmamaya çalışıyolar.

Bu arada benimde soruşturmam bugün okula gitmiş. Personel daire başkanlığı dün ve bugün çok sayıda evrak geldiğini söyledi. Hatta aradığımda isminizi hatırlamıyorum ama muhtemelen gelmiştir hocam dedi.

Evrak teslimim 4 ocak
Üniden çıkış 10 ocak
Oturma adresim Ankara soruşturmamda ankarada yapıldı. (ikametgahım istanbul)
Soruşturma bitişi 12 Nisan

Bekleyen herkese sabırlar diliyorum. Allaha emanet.

Hayırlı olsun hocam. Tebrikler.

Benim evraklarımın üniversiteye ulaştığını öğrendim ancak rektör bekletiyor bir süredir ve personeli aradığımda ulaşmadığı bilgisini alıyorum sürekli. 20 gün önce ulaştığını öğrendim. Buna karşı yapabileceğim bir şey var mı? Kafasına göre rektörün bekletmesi belki 2 ay sürecek...

A

Akademik Forum

Guest
Üniversite

Hayırlı olsun hocam. Tebrikler.

Benim evraklarımın üniversiteye ulaştığını öğrendim ancak rektör bekletiyor bir süredir ve personeli aradığımda ulaşmadığı bilgisini alıyorum sürekli. 20 gün önce ulaştığını öğrendim. Buna karşı yapabileceğim bir şey var mı? Kafasına göre rektörün bekletmesi belki 2 ay sürecek...

Hangi üniversite hocam ?

Longhorn

Öğrenci

Öncelikle bu forumda, bu stresli surec içinde bilgi paylaşan herkese çok teşekkürler.

Bugun okulu aradıgımda ordaki görevli bana, evraklarımın dün üniversiteye ulaştığını belirterek yaklaşık 1 hafta içinde imza işlemlerinin tamamlanacağını ve muhtemelen 1 hafta sonra baslayabilcegimi söyledi. Kendi sürecim şöyle idi:

6 Şubat - Üniversiteye belge teslimi
10 Şubat - Belge teslim son günü
23 Şubat - Evrakların üniversiteden çıkışı
1 Nisan- İlçe emniyetten eve polis gelmesi
11 Nisan - evraklarımın universiteye gelmesi

İkamet: İstanbul
Üniversite: Atatürk Üniversitesi

Burdan anladıgım kadarıyla istanbul bekleyenler ıcın sunu soyleyebılırım ki istanbul sureci baya hızlandırmıs.

Umarım en kısa zamanda bekleyenler de güzel haberi alır. herkese çok teşekkür ederim :)

Tebrik ederim, darısı biz bekleyen arkadaşların başına.

E

enyus

Guest
Merhabalar,

Güvenlik soruşturması evrakları sadece bulunduğumuz il emniyetinde mi yapılıyor yoksa bulunduğumuz il emniyet inceleme yaptıktan sonra onay için Ankara da herhangi bir kuruma mı gönderiyor ?

Bilgisi olan var mı?

Longhorn

Öğrenci
tesekur ederım hocam :) siz de beklıyordunuz haber gelmedımı dahala?

sürekli yazışmaları takip ediyorum, bir evraktır bir oraya bir buraya gidiyor :) 135. gün oldu, dün personel daireyi aradım(sürekli aramaktan bu arada baya samimi olduk) kararnameyi çıkarıcaz üst yazı ile şu anda çalıştığınız kurumunuza göndericez dedi, 10 günü bulur diye düşünüyorum.

svngl

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar ben de bugün güzel haberi aldım. Dün güvenlik soruşturmam bitmiş ve üniversiteye gönderilmiş. Bugün arayıp atama işlemlerinin bir kaç güne biteceğini söylediler.

evrakların üniden emniyete gönderilip soruşturmanın bitmesi tam 91 gün sürdü.

İkametgah İstanbul.

Bekleyen arkadaşlara sabırlar diliyorum.

A

Akademik Forum

Guest
Soruşturma cevabı üniversitede ilk personele mi gidiyor arkadaşlar rektörlüğe mi dün evrakların üniversiteye ulaştığını öğrendim bugün personel daire başkanlığını aradığımda henüz ulaşmadığını söylediler acaba ulaştığı mı yanlış bilgiydi bir fikir verin bana ziyadesiyle gerildim

Muhterem Hocalarım;
Ben 29 Aralık da Adıyaman Üniversitesinde öğretim görevlisi kadrosunu kazandım. 30 aralıkta evraklarımı teslim ettim. Üniversite atama onayı için yönetim kurulu kararı aldıktan sonra 10 Ocak tarihinde ikametgahım olan İstanbul'a soruşturma evrakım gönderildi. Evrak 15 Ocak tarihinde İstanbul Valiliğine ulaştı. Valilikte ise Emniyetten sorumlu vali yardımcısı tarafından onaylanarak 19 Ocak'ta emniyet müdürlüğüne sevk edildi. 5 şubatta Çekmeköy deki evime polis geldi ve 12 nisan itibariyle de soruşturma sonucumun üniversiteye ulaştığını öğrendim. inşaallah birkaç güne de göreve başlamış olacağım. Darısı tüm bekleyen hocalarıma inşaallah

Not: Bu kadar net bilgiyi bir tanıdık vasıyasıyla değil her defasında aramalarıma denk gelen iyi huylu memurlardan edinmiş oldum :)