Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

Y

Yurttaş

Guest
Kime Göre Neye Göre

Temizlik ne demek oluyor acaba? Kime göre neye göre? 1950'lerde bütün muhalifler komünist olarak görülüp (ki komünist olmak suç değil) birilerinin deyişiyle "temizlendi". 1980'lerde de aynı "temizlik" süreci yaşandı." 28 Şubat sürecinde de muhafazakar ve mütedeyyinler sözde vatanseverler tarafından fişlenip "temizlendi". Şimdi bütün bunlardan daha katmerli ve sancılı bir "temizlenme" süreci yaşanıyor. Akademik camiadakilerin gündemini ve zihnini günlük siyasetin politikaları ve söylemleri belirleyemez. Modern ve seküler dünya 4. Sanayii Devrini yaşarken biz hala bu ilkel kısır tartışmalarla kendimiz bitiriyoruz. Bu durumun nedenleri arasında da belli periyotlarda yapılan "temizlik" işlemleri yatıyor.

spoiltcoy

Öğrenci
Bizim bütün islemler bittigi halde 8 9 kisinin atamasi icin yök ten onay yazisi alinacakmis oyle bilgi verdiler ne derece dogru hic bilmiyorum.

- - - Güncellendi - - -

Hayir hocam memuriyetim yoktu daha once.

Bizim guvenlik sorusturmasi biteli bi hafta oldu. Bir haftadir universitede evraklar. 7 8 kisi icin yök ten onay yazisi isteyecekletmis. Oyle ogrendim. Ne derece dogru hic bilmiyorum

A

Akademik Forum

Guest
sürec bilgisi vereyim;

3 mart üniversiteden evraklar cikti
18 mart polis geldi
14 nisan atama gerceklesti.

toplamda 42 gün sürdü
ikamet ve universite istanbul. ilce ümraniye.

Allah herkese güzel haberler nasip etsin.

A

Akademik Forum1

Guest
Dosyamizin kaybolmus olma ihtimali var mi? İkametgah Antalya, 127. Gün ve ses seda yok. "Personel dairesi dosyanız ve yazınız ilgili kuruma gönderildi"den başka bişi demiyor. Valilik "bütün dosyaları il emniyete gönderdik" diyor, il emniyet "bizde öyle bir dosya yok" diyor? Ne yapılabilir böyle bir durumda?

birtoley

Öğrenci
Forumdan paylaşılan bilgiler sureç hakkında bilgi edinmemi sağladı herkesin en kısa sürede mutlu sona ulaşmasını dilerim.
Bugün iyi haberi aldım ve gelecek hafta göreve başlıyorum.
ikametgah: antalya
üniversite: antalya
Belge teslimi: 6 şubat
Sonuclanma:14 nisan

Son düzenleme:
A

Akademik Forum

Guest
Forumdan paylaşılan bilgiler sureç hakkında bilgi edilmemi sağladı herkesin en kısa sürede mutlu sona ulaşmasını dilerim.
Bugün iyi haberi aldım ve gelecek hafta göreve başlıyorum.
ikametgah: antalya
üniversite: antalya
Belge teslimi: 6 şubat
Sonuclanma:14 nisan

Hayırlı olsun hocam. Acaba hangi ilçeydi?

spoiltcoy

Öğrenci
Öğretim Görevlisi kadrosunda Güvenlik Soruşturması tamamlanıp üniversiteye ulaştıktan sonra, üniversite kadro onayı ve atama onayı için Ankara ya onaya gönderir mi? Acil cevap verirseniz sevinirim

- - - Güncellendi - - -

Size üniversiteden tam olarak ne söylediler? Ne bilgi verdiler? Ben de aynı durumdayım da

Cevap verin lutfeeeeeennnn :(

gimmurat

Öğrenci
Bir mutlu haberde biz aldık 6 şubat evrakların teslimi 13 nisan imzayı attık çok şükür. Bekleyen tüm arkadaşların bir an önce güzel haberleri alması dileğiyle...

A

Akademik Forum

Guest
5 ocak'ta evrakı teslim ettim. 12 nisan'da okuldan aradılar emniyetten belgeleriniz geldi atamanızı yapacağız diye.

ikamet: istanbul
okul: sakarya

A

Akademik Forum

Guest
soruşturma tamamlandıktan sonra ne kadar sürede başlıyoruz?

Evrak teslimi 07.02.2017 ve geçen hafta cuma günü(07.04.2017) güvenlik soruşturmamın bittiğini gerekli evraklar hazırlandığını söylediler.Darısı diğer tüm bekleyen arkadaşların başına. Yalnız imzaya çağırmak için bir yazı bekliyorlarmış uzun sürüyor mu bu bilgisi olan var mı?

A

Akademik Forum

Guest
Dosyamizin kaybolmus olma ihtimali var mi? İkametgah Antalya, 127. Gün ve ses seda yok. "Personel dairesi dosyanız ve yazınız ilgili kuruma gönderildi"den başka bişi demiyor. Valilik "bütün dosyaları il emniyete gönderdik" diyor, il emniyet "bizde öyle bir dosya yok" diyor? Ne yapılabilir böyle bir durumda?

Hocam bende tedirginim 80 gündür bekliyorum ikametgah Antalya, il emniyetten bilgi alamadım. Sizin ilçe neresiydi ?

A

Akademik Forum

Guest
ar gör

İhtisaslaştırılmış araştırma görevlileri istediğinde işi bırakırsa tazminat ödüyor mu? zorunlu hizmet var mı

spoiltcoy

Öğrenci
Evrak teslimi 07.02.2017 ve geçen hafta cuma günü(07.04.2017) güvenlik soruşturmamın bittiğini gerekli evraklar hazırlandığını söylediler.Darısı diğer tüm bekleyen arkadaşların başına. Yalnız imzaya çağırmak için bir yazı bekliyorlarmış uzun sürüyor mu bu bilgisi olan var mı?

hocam sizin hangi üniversite? bir de nereden yazı bekliyorlarmış?

hollywood

Öğrenci
Hocam, bu mesajinıza istinaden size ve herkese bir soru sormak istiyorum. Bir devlet üniversitesinin sinavini kazandim. Ogretim gorevlisi kadrosunu. Son evrak teslimi de 21 Nisan. 19 Şubat' ta Ohal uzatılmazsa ben direkt atanır miyım? Yoksa yine de devam eder mi islemler?

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar herkese merhaba,

Dün ve bugün whatsapp grubumuzdan 10'dan fazla kişi atandı.

Pazartesi arkadaşla emniyete gitmiştik ve cuma günü bütün evrakları gönderdiklerini söylemişlerdi. Tek birtane bile kalmadı elimizde dediler. Muhtemelen ohal uzamayacak bu yüzden ceza almamak için resmi süreyi taşırmamaya çalışıyolar.

Bu arada benimde soruşturmam bugün okula gitmiş. Personel daire başkanlığı dün ve bugün çok sayıda evrak geldiğini söyledi. Hatta aradığımda isminizi hatırlamıyorum ama muhtemelen gelmiştir hocam dedi.

Evrak teslimim 4 ocak
Üniden çıkış 10 ocak
Oturma adresim Ankara soruşturmamda ankarada yapıldı. (ikametgahım istanbul)
Soruşturma bitişi 12 Nisan

Bekleyen herkese sabırlar diliyorum. Allaha emanet.

Hocam, bu mesajinıza istinaden size ve herkese bir soru sormak istiyorum. Bir devlet üniversitesinin sinavini kazandim. Ogretim gorevlisi kadrosunu. Son evrak teslimi de 21 Nisan. 19 Şubat' ta Ohal uzatılmazsa ben direkt atanır miyım? Yoksa yine de devam eder mi islemler?

Turkboy

Öğrenci

- - - Güncellendi - - -

Hocam muhtemelen sizi baslatirlar sorusturmaniz gorevinizin basindayken devam eder. Khk larin hükmü kalkiyo sanirim ohal bitince. Hayirli olsun bu arada

A

Akademik Forum

Guest
Hocam muhtemelen sizi baslatirlar sorusturmaniz gorevinizin basindayken devam eder. Khk larin hükmü kalkiyo sanirim ohal bitince. Hayirli olsun bu arada

Hocam Ankara ikametlilerin tamamının dosyalarının çıktığından emin miyiz Cuma çıktıysa hepsi geçtiğimiz hafta ulaşması gerekmez miydi Cuma henüz ulaşmadığı bilgisi aldım kaç günde gidiyor bu postalar

tux

Öğrenci
Merhaba Arkadaşlar, Bilgilendirme...
İkamet:İstanbul
kazandığım tarih:20 Ocak
güvenlik formunun üniversiteye teslim tarihi ve üniversitenin evrakları gönderdiği tarih :2 Şubat
Dosyamın İstanbul vatan emniyet giriş tarihi : 10 Mart
Polisin eve geliş tarihi: 30 Mart
tebligat gönderilme tarihi:17 Nisan
iş başı artık tebligatı aldıktan sonra inş..