Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

A

Akademik Forum

Guest
Academia WILLIS

Bende Nevşehir i bekliyorum benimde yirmi beş gündür evraklarım rektör bekliyor gidip yüz yüze konuştuğumda rektörün bütün atamaların hepsini inceleyip hepsinin bir olacağını söylediler kaç aydır bekliyoruz iyice psikolojimizi bozdular

Hocam bir süre vermediler mi? Aynen ya hiç empati yapan bizi düşünen yok. BİMER, YOK ve/veya Obdusmana şikayette bulunulsa bir karşılık alınabilir mi?

A

Akademik Forum

Guest
Ankara

Hayırlı olsun hocam
Benim ikamet Ankara , üniversite Uludağ
9 şubatta güvenlik soruşturması evrakının üniversiteden gönderildiğini biliyorum sadece.
17 Mayıs itibariyle henüz sonuç yok
Benden bilgilerini istedikleri 18 yaştan büyük 4 kardeşim var ve hepsi farklı illerde
Bu durum mu süreyi etkiliyor acaba bilgi alabilen var mı.
Bir de soruşturmayı Necatibey caddesinde Çankaya emniyetin bitişiğindeki özel güvenlik büro yapıyor ben gittiğimde yalnızca girişteki güvenlik telefonla sorup devam ediyormuş diye bilgi verdi, daha fazla bilgiye ulaşabilen var mı.

A

Akademik Forum

Guest
Atama işlemlerinde bölümden görüş alınması gibi bir şey var mı o en başta olmuyor mu ya

A

Akademik Forum

Guest
Atama süresi

Arkadaşlar burayı hep takip ediyorum benim de bir sorum olacak güvenlik soruşturmasından sonraki süreç nasıl işliyor bilgi verebilir misiniz? Üniversite atama yazısını ne kadar sürede yazıyor bu aşama da uzun süren bir aşama mı yani ben soruşturmamın tamamlandığını öğrendim ama okul işlemler sürüyor kurum içi yazışma felan diyor. Bu işlemler böyle uzun süren işlemler mi ne yazışması olabilirki bu sizlerin bu aşamanız ne kadar sürdü? Lütfen paylaşın...

Ek soruşturma ile ilgili üst yazı hakkında bilgisi olan var mı?

Çankırı Karatekin Üniversitesinden yok mu arkadaşlar? 31 Ocak 2017 sonuç tarihli.

Bana söyleneni iletiyorum,

"Üst yazı geldi, ataması onaylanmayan herkesin evraklarını tekrar gönderdik ek soruşturma yapılacak."

herhangi bir neden belirtmediler ve rektörden dolayı olduğunu falan söylemediler.

Hocam,
Bana da ek soruşturma için tekrar ikametgah ilinize gönderildiğine benzer şeyler söyledi. Aynı süreç tekrar olacak gibi.
Lakin araya soktuğum bir kaç adam ile öğrendim ki rektör durduk yere sıcak bakmamış hani soruşturmamda ne olabilir dedim. Yani soruşturma olumsuz ise red ederler olumlu ise atama yaparlar.
Sıcak bakmamak ne demek ? Ayrıca çok pürüz olmadığı söylenmiş.
Bu kısmı anlamıyorum o zaman zaman kazanmak için ek soruşturma yapıyorlarsa bilmem gerek ben de ona göre hamlemi yapacağım.

Hocam haber var mı sizden ben böyle bir bilgiye ulaşamadım evrakların okulda olduğunu yazışmaların devam ettiğini söylediler ne yazışması ki bu