Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

M

Mcanbay

Guest
Bugün yeni üye oldum da siteyi kullanmayı tam bilmiyorum whatsapp grubuna beni eklemeniz için nerden özel mesaj atacağim?

- - - Güncellendi - - -

Telefon numaramı burdan mı göndermem lazım

Gamze

Administrator
Bugün yeni üye oldum da siteyi kullanmayı tam bilmiyorum whatsapp grubuna beni eklemeniz için nerden özel mesaj atacağim?

- - - Güncellendi - - -

Telefon numaramı burdan mı göndermem lazım

Üye olduysanız da bu mesajı yazarken üyeliğinizle girmemişsiniz. Bu nedenle site üyelerine mesaj gönderemiyorsunuz.

Şu linkten foruma üye olabilirsiniz: http://www.akademikpersonel.org/kayit/

Telefon numarası gibi kişisel bilgilerin forum mesajlarıyla paylaşılması forum kurallarına aykırıdır. Kişisel bilgilerinizi herkese açık bir platformda paylaşmamaya özen gösteriniz.

A

Akademik Forum

Guest
Valla hocam benden arşiv ve güvenlik formunu istediler tekrar. Ben de yolladım geçen hafta. Tekrar beklemedeyim bakalmı.

Peki bir açıklama yapılmadı mı neden ikinci bir soruşturma ve bunu size evraklar varır varmaz mı söylediler aylarca evrakları bekletip sonra mı

Mcanbay

Öğrenci
Arkadaşlar bende araştırma görevlisi kadrosunu kazandım ,kapatılan üniversitelerin birinden mezunum.Emniyetten güvenlik soruşturmam 40 gündür emniyet üniversiteye göndermesine rağmen bende hiçbir bilgi alamıyorum 40 gündür.Benimle aynı anda kazanan arkadaşlar vardı 3 gün içinde göreve başladılar.Ben güvenlik soruşturmamın olumlu olduğundan eminim sırf kapatılan üniv.mezunu olduğum için atamam yapılmıyor diye düşünüyorum.Eğer üniversite atamamı yapmazsa bende dava açacığım ama davayı üniversiteye mi açacığım?rektöre mi açacağim ? Hiç bir bilgim yok.Dava açan arkadaşlar buraya yazmışlardı davayı kime açtığıniz konusunda yardımcı olabilir misiniz?Allah rızası için

şans

Öğrenci
Arkadaşlar bende araştırma görevlisi kadrosunu kazandım ,kapatılan üniversitelerin birinden mezunum.Emniyetten güvenlik soruşturmam 40 gündür emniyet üniversiteye göndermesine rağmen bende hiçbir bilgi alamıyorum 40 gündür.Benimle aynı anda kazanan arkadaşlar vardı 3 gün içinde göreve başladılar.Ben güvenlik soruşturmamın olumlu olduğundan eminim sırf kapatılan üniv.mezunu olduğum için atamam yapılmıyor diye düşünüyorum.Eğer üniversite atamamı yapmazsa bende dava açacığım ama davayı üniversiteye mi açacığım?rektöre mi açacağim ? Hiç bir bilgim yok.Dava açan arkadaşlar buraya yazmışlardı davayı kime açtığıniz konusunda yardımcı olabilir misiniz?Allah rızası için

Hocam sizin hele bir atamanızın yapılmadığı netleşsin, olumsuz sonuçlanırsa, üniversiteye dava açıyorsunuz. Bu süreçte zaten bir avukat tutarsınız bunları telaş etmenize gerek kalmaz.

Mcanbay

Öğrenci
Yani şimdi atamayı rektör yapıyor ya rektöre açmak mantıklı diye düşünmüştüm.Hocam sizin dava açtığınızı biliyorum. bu dava ne kadar sürer bir bilginiz var mı?

şans

Öğrenci
Yani şimdi atamayı rektör yapıyor ya rektöre açmak mantıklı diye düşünmüştüm.Hocam sizin dava açtığınızı biliyorum. bu dava ne kadar sürer bir bilginiz var mı?
Süreç mahkemenin yoğunluğuna, hakimin hızına kalmış tamamen, 6ay 1 yıla kadar sürebilir sonuçlanması. Siz olumsuz sonuçlandığı takdirde avukat vasıtasıyla yürütürseniz bir sıkıntı olmaz, gerekli bilgileri ondan daha doğru alırsınız.

Mcanbay

Öğrenci
Çok teşekkürler hocam bilgilendirdiğiniz için.Size bir sorum daha olacaktı sizin emniyetten üniversiteye gönderildikten sonra kaç gün beklediniz olumsuz haber geldi ?

asi59

Öğrenci
Trakya Üniversitesini, Tekirdağ ikametgahlı olarak bekliyorum. Süreci yazmıştım ama yanlış anlaşılmış olabilir. Evrakları ocak 2017 sonu üniversiteye teslim ettim. 100 küsur gün beklemem o tarihten bu yana. Emniyet, Nisan ayının başında gönderdiği söyledi. Yaklaşık 45 gün oldu.

A

Akademik Forum

Guest
Trakya Üniversitesini, Tekirdağ ikametgahlı olarak bekliyorum. Süreci yazmıştım ama yanlış anlaşılmış olabilir. Evrakları ocak 2017 sonu üniversiteye teslim ettim. 100 küsur gün beklemem o tarihten bu yana. Emniyet, Nisan ayının başında gönderdiği söyledi. Yaklaşık 45 gün oldu.

Okul ne cevap veriyor aradığınızda tam olarak

A

Akademik Forum

Guest
Sizi niye bekletiyorlar hocam ben kapatılan üniv.mezunu olduğum için bekletildiğimi düsünuyorum da sizi niye bekletiyorlar hocam ?

Hocam bence sizin bekletilmeniz de mantıklı değil başvurunuz esnasında görülmedi mi okulunuz öyle olsa kabul edilmezdiniz benim de engelli kardeşim bir yıl bu üniversitelerden birinin yüksekokulunda okudu beni de bu yüzden beklettiklerini düşünüyorum çok büyük haksızlık çok büyük ayıp çok büyük vebal ama ne bilgi alınabiliyor ne açıklama yapılıyor

A

Akademik Forum

Guest
Evrak tesliminden sonra güvenlik soruşturması aşamasında veya göreve başla yazısı geldiğinde, hakkımızdan feragat etme veya göreve başlamama gibi bir durumumuz var mı?