A
Akademik Forum
Guest
Nevşehirde atama bekleyenlerden son günlerde okul ile görüşen var mi
Ben görüştüm hocam. Personel Daire Başkanıyla. Bekliyoruz tarzı birşey söylendi. Sanırım hala rektörün incelenmesi bekleniyor ve sanırım rektör değiştikten sonra hiöbir atama yapılmamış.Nevşehirde atama bekleyenlerden son günlerde okul ile görüşen var mi
Merhabalar,
Perşembe günü gel başla haberini aldım. Dün gidip üniversiteye başladım.
19 Aralık belge teslimi
5 Ocak belgelerin emniyete ulaşması
8 Mart güvenlik soruşturma sonucunun üniversiteye gönderilmesi
26 Mayıs başlama
Arkadaşlar posta kısmında sorun yaşadım. Okulu her aradığımda gelmedi cevabını alıyordum. 15 gün önce bimere yazdım ve atamam yapıldı.
Aralık ayının başında belgelerimi okula teslim ettim. O günden beri düzenli aralıklarla personel daire başkanlığını aradım ve hep güvenlik soruşturmamın gelmediğini söylediler. Ancak iki gündür personel dairenin telefonunu açan kimse yok. Santrali arayıp bağlamasını istedim. Bağladıklarında çıkan kadın ismimi sordu sonrasında benim bilgim yok daire başkanıyla ya da ordan başka biriyle görüşün dedi. Bunca aydır ilk defa böyle bir şey oluyo. Açıkcası umudum azalmaya başladı artık.
Hocam siz de daire başkanını yada bölümü arayıp sorsaydınız dediği gibi Evrak ulaşmış Rektörde bekliyordur belki Memurun bilgisi yoktur ondan öyle demiştirAralık ayının başında belgelerimi okula teslim ettim. O günden beri düzenli aralıklarla personel daire başkanlığını aradım ve hep güvenlik soruşturmamın gelmediğini söylediler. Ancak iki gündür personel dairenin telefonunu açan kimse yok. Santrali arayıp bağlamasını istedim. Bağladıklarında çıkan kadın ismimi sordu sonrasında benim bilgim yok daire başkanıyla ya da ordan başka biriyle görüşün dedi. Bunca aydır ilk defa böyle bir şey oluyo. Açıkcası umudum azalmaya başladı artık.
Hocam siz de daire başkanını yada bölümü arayıp sorsaydınız dediği gibi Evrak ulaşmış Rektörde bekliyordur belki Memurun bilgisi yoktur ondan öyle demiştir
Hayır hocam rektörlüğü bekliyorum bir aydır Trakya değilHocam siz başladınız mı? Trakya mıydı sizin