Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

A

Akademik Forum

Guest
Merhaba, daha önce soruldu mu/cevaplandı mı bilmiyorum ama acaba güvenlik soruşturmasında anne baba dışında yani çekirdek aile dışındaki akrabalara da bakılıyor mu? Bilen varsa vereceği cevap gerçekten çok makbule geçecek. Saygılar, iyi çalışmalar.

Necroc

Öğrenci
Merhabalar,
Perşembe günü gel başla haberini aldım. Dün gidip üniversiteye başladım.
19 Aralık belge teslimi
5 Ocak belgelerin emniyete ulaşması
8 Mart güvenlik soruşturma sonucunun üniversiteye gönderilmesi
26 Mayıs başlama
Arkadaşlar posta kısmında sorun yaşadım. Okulu her aradığımda gelmedi cevabını alıyordum. 15 gün önce bimere yazdım ve atamam yapıldı.

Son düzenleme:
A

Akademik Forum

Guest
Merhabalar,
Perşembe günü gel başla haberini aldım. Dün gidip üniversiteye başladım.
19 Aralık belge teslimi
5 Ocak belgelerin emniyete ulaşması
8 Mart güvenlik soruşturma sonucunun üniversiteye gönderilmesi
26 Mayıs başlama
Arkadaşlar posta kısmında sorun yaşadım. Okulu her aradığımda gelmedi cevabını alıyordum. 15 gün önce bimere yazdım ve atamam yapıldı.

Hayirli olsun hocam hangi üniversite

A

Akademik Forum

Guest
Benimde evraklarımı emniyet üniversiteye göndermesine rağmen bende uzun zamandır hep gelmedi bilgisi alıyorum.Bende bimere yazsam ne olarak yazacağım istek,öneri,şikayet olarak 3 seçenek var.Siz nasıl yazdınız?

A

Akademik Forum

Guest
Hocam bende uzun zamandır emniyet üniversiteye göndermesine rağmen hep gelmedi bilgisi alıyorum.Bimere bende yazmayı düşünmüstüm ama istek,öneri,şikayet olarak 3 secenek var siz nasıl yazdınız

Mcanbay

Öğrenci
Hocam bende uzun zamandır üniversiteden gelmedi bilgisi alıyorum.Siz bimere ne olarak yazdınız şikayet,istek vs.bende bimere yazmak istiyorum da ?

Necroc

Öğrenci
Teşekkür ederim. Üniversite Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi. İstek okarak yazdım ben bimere. Evraklarımın akıbeti hakkında gerek emniyetten gerekse üniversiteden bilgi istedim. Ulaşmadığını söyleyip kaybolma ihtimalide göz önünde bulundurularak tekrar talep edilmesini istedim. Tekrar talep edildi cevabı geldi üniversiteden.

A

Akademik Forum

Guest
Aralık ayının başında belgelerimi okula teslim ettim. O günden beri düzenli aralıklarla personel daire başkanlığını aradım ve hep güvenlik soruşturmamın gelmediğini söylediler. Ancak iki gündür personel dairenin telefonunu açan kimse yok. Santrali arayıp bağlamasını istedim. Bağladıklarında çıkan kadın ismimi sordu sonrasında benim bilgim yok daire başkanıyla ya da ordan başka biriyle görüşün dedi. Bunca aydır ilk defa böyle bir şey oluyo. Açıkcası umudum azalmaya başladı artık.

A

Akademik Forum

Guest
Aralık ayının başında belgelerimi okula teslim ettim. O günden beri düzenli aralıklarla personel daire başkanlığını aradım ve hep güvenlik soruşturmamın gelmediğini söylediler. Ancak iki gündür personel dairenin telefonunu açan kimse yok. Santrali arayıp bağlamasını istedim. Bağladıklarında çıkan kadın ismimi sordu sonrasında benim bilgim yok daire başkanıyla ya da ordan başka biriyle görüşün dedi. Bunca aydır ilk defa böyle bir şey oluyo. Açıkcası umudum azalmaya başladı artık.

Hocam Allah sabir versin hangi universitede bizde araliktan beri bekliyoruz üniversitedenherhangi bir ses seda yok

A

Akademik Forum

Guest
Merhaba ylsy güvenlik soruşturması formumda üniversite bitiş tarihinin gün kısmını yanlış yazmışım son teslim süresi geçti. Sorun olur mu ?

Nil91

Öğrenci
Hocam siz de daire başkanını yada bölümü arayıp sorsaydınız dediği gibi Evrak ulaşmış Rektörde bekliyordur belki Memurun bilgisi yoktur ondan öyle demiştir

A

Akademik Forum

Guest
soru

sadece güvenlik soruşturması mı geçiriyoruz? Benim mart ayında dosyam üniversiteye ulaştı ancak hala eksik dosyalarınız var şeklinde bi dönüş aldım bu eksik dosyalar hakkında da herhangi bir bilgi veren olmadı.. Geçiştiriyorlar gibi geldi. Bilgisi olan biri aydınlatabilir mi rica etsem.

A

Akademik Forum

Guest
Hocam arıyorum ama kaç aydır olmayan şeyler oluyor. Telefon sürekli çalıyor ama açan yok.