Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

A

abc-xyz

Guest
Merhaba

Merhaba arkadaşlar

Açıkçası ben sadece evrak teslim tarihimin 12 Ocak olduğu bilgisini verebiliyorum başka da hiçbir tarihi bilmiyorum, bilgi alamadım.

150 gün oldu bugünle toplam süre. En son bilgim soruşturmamın üniversiteye ulaştığı.. işlemler devam ediyor denildi 4 hafta olacak neredeyse (benim bildiğim-üniversiteye ne zaman ulaştı söylenmedi)
Bu keyfiyet, rahatlık nerden geliyor gerçekten merak ediyorum. onlar için sadece birer kağıt parçasındaki yapılması çok da acil olmayan işleriz.. belirsizlik halinde beklemek şu ortamda zor. Allah sabırlar versin.

İkametgah: İzmir

A

Akademik Forum

Guest
Beş alti aydir atama bekliyiruz birilerinin buna dur demesi gerekiyor yeter artik ne diye bekletiyorlar anlamiyorum insanlari bu sekilde yipratiyorlar sabrimiz tükendi artik atama bekleyenker arkadaslar gelin toplu sekilde sesimizi duyuralim bir seyler yapalim bu sekilde artik daha ne kadar bekleyecegiz

A

Akademik Forum

Guest
Merhaba arkadaşlar

Açıkçası ben sadece evrak teslim tarihimin 12 Ocak olduğu bilgisini verebiliyorum başka da hiçbir tarihi bilmiyorum, bilgi alamadım.

150 gün oldu bugünle toplam süre. En son bilgim soruşturmamın üniversiteye ulaştığı.. işlemler devam ediyor denildi 4 hafta olacak neredeyse (benim bildiğim-üniversiteye ne zaman ulaştı söylenmedi)
Bu keyfiyet, rahatlık nerden geliyor gerçekten merak ediyorum. onlar için sadece birer kağıt parçasındaki yapılması çok da acil olmayan işleriz.. belirsizlik halinde beklemek şu ortamda zor. Allah sabırlar versin.

İkametgah: İzmir

Hangi ünivrsite hocam

K

Kmlgrls

Guest
Bende Nevşehir bekliyorum soruşturma evraklarınız geldi denildiğinden buyana 6 hafta geçti şimdi tatil geliyor hiç atama yapılmaz diyenler var işten de istifa ettirdiler kaç aydır bekliyoruz

A

Akademik Forum

Guest
2014 yilinda zaman gazetesinde 6 hafta zorunlu stajimi yapmistim. Bu arastirma gorevlisi olmama engel olur mu?

K

Kmlgrls

Guest
Ben nevşehir Üniversitesi için BİMER e yazdım daha bizi be kadar bekletecekler bekleyen diğer arkadaşlar bence sizde yazın sayı artarsa daha olumlu sonuç alabilirz

A

Akademik Forum

Guest
Nevşehir

Ben nevşehir Üniversitesi için BİMER e yazdım daha bizi be kadar bekletecekler bekleyen diğer arkadaşlar bence sizde yazın sayı artarsa daha olumlu sonuç alabilirz
Hocam bimer inşallah kısa zamanda cevap verir ama nerden baksanız 15 gün sürer. Yazalım cevap geldiğinde paylaşırız.

gülşahk.

Öğrenci
Arkadaşlar az önce fakülteden arandım atamam yapılmış çok şükür. Altıncı ayın içerisindeydim sanırım forumda en uzun süre bekleyenlerdenim. Tüm bekleyenlerin en kısa zamanda güzel haberler almasını diliyorum.

MonsterMMORPG

Öğrenci
bu gün üniversiteye formu verdim bakalım hayırlısı

bundan sonra artık soruşturmalar valilik emniyet yerine direk yöke gidiyormuş

Son düzenleme:
A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar 125.gunde aradılar ve atamamın imzalandığını söylediler bekleyen herkese sabır diliyorum inşallah hepiniz en kısa sürede atanırsınız ikametgahım Yozgat , atamam Muş Alparslan üniversitesi.Yılmayın sabredin hayırlısı ile atanıp nice öğrenciler yetiştirmeniz dileğiyle.

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar az önce fakülteden arandım atamam yapılmış çok şükür. Altıncı ayın içerisindeydim sanırım forumda en uzun süre bekleyenlerdenim. Tüm bekleyenlerin en kısa zamanda güzel haberler almasını diliyorum.

Hayırlı olsun hocam bizde yaklaşık altı aydır bekliyoruz hangi üniversiteydi sizin