MonsterMMORPG
Öğrenci
Hocam direk YÖK'e gidiyormuş ne demek? Emniyetten geldikten sonra mı?
hayır emniyet yerine yöke gidiyormuş
artık onlar gönderiyorsa emniyet bilmiyorum
ben öyle anladım
Hocam direk YÖK'e gidiyormuş ne demek? Emniyetten geldikten sonra mı?
ben şubatta bingöl universitesine atandım ve belgelerimi şubatta teslim ettim. ikametim manisa. kapatılan üniversitelerden birinden mezunum. 2 haziran cuma günü olumsuz olan tebligat elime ulaştı. söz konusu üniversite mezunu olmam dışında lanet insanlarla bir alakam yok. tebligatta 60 gun içinde İdari mahkeme yoluna başvurabilirsiniz , atamanız uygun bulunmamıştır yazıyor. ne için atanamadığımı bile bilmiyorum zaten onlarla bir ilgim olsa başvuru yapmazdım. Benimle aynı durumda olanlar, soruşturması olumsuz olduğu için mahkemeye başvuranlar var mı
hocam merhabalar aynı dertten ben de bugun muzdarıp oldum okuldan arandım ve atanmamın gerçekleşmeyeceğını soyledıler ustelık 4ay beklettıkten sonra. benım de olumsuz görebıleceklerı tek durum Gezı olaylarından suren mahkemem. Teblıgat daha elıme gelmedı fakat gelır gelmez dava açacağım.
- - - Güncellendi - - -
hocam merhabalar aynı dertten ben de bugun muzdarıp oldum okuldan arandım ve atanmamın gerçekleşmeyeceğını soyledıler ustelık 4ay beklettıkten sonra. benım de olumsuz görebıleceklerı tek durum Gezı olaylarından suren mahkemem. Teblıgat daha elıme gelmedı fakat gelır gelmez dava açacağım.
Olumsuz tebligatlar gerekçesiz geliyor anladığım kadarıyla hep. Ben de dava açanlardanım. Devlet ve başka vakıf üni. Dışında bir de kapatılan vakıf üni. akademisyenliğim olduğu için kısa bir süre. Kendine güvenen herkes dava açsın tabi. Bu konuda adil olmayan bir tutum söz konusu. En ufak bir okul vs. Gördüklerinde atama yapmayan üniversiteler var. Umarım sürecimiz olumlu sonuçlanır.
Hocam bu olumsuz surecte kabul edılıp edılmemek atanılan unıversıte rektorlugunun ınsıyatıfınde oldugunu okumustum. Oyle mı sızce de ?
Hocam atanmaya hak kazandıktan sonra haklı bir gerekçe olmadan kimse atamayı iptal edemez. Öyle bir inisiyatifi yok hiçbir rektörün. Ama genelde doğudaki üniversiteler bunu çok fazla yapıyor. Şimdiye kadar karşılaştığım tüm benzer durumdaki arkadaşlar doğudaki üniversitelerdendi.
Atama yapılmıs derken, kadroyu kazanıyor fakat sorusturmadan x sebeple olumsuz yanıt gelıyor. Rektor bu sebebı kabul edıp atamayı onaylayabılır de, kabul etmeyebılır de.
Yanı demek ıstedıgım dırekt devlet mı engellıyor bu olumsuz yanıt gelenlerı yoksa, rektore mı bırakıyor ? Ikısı de kotu aslında. Ikı durumda da haksızlıga ugranılabılır. Gercı rektorlerı de devlet atıyor, mantık bırdır.
Aman hocam ne bıleyım sızınde kafanızı karıstırmayayım, turlu turlu sorular var kafamda cevapları yok mevcut sısteme karsı.
Hocam olumsuzdur yazmıyor emniyetten gelen dosyada. Gittiğiniz dershaneler, okullar çalıştığınız kurumlar belirtiliyor alt alta. Bunlardan birinde rektör aa bu fetö kurumu derse görüp, atamayı yapmıyor. Bu konuda evet rektöre bırakılıyor maalesef. Zaten eleştirdiğimiz kısım burası. Olumsuz sonuca varılmayan bir dosyadan kesin delillerden biri yoksa niye red verilsin.
Olumsuz tebligatlar gerekçesiz geliyor anladığım kadarıyla hep. Ben de dava açanlardanım. Devlet ve başka vakıf üni. Dışında bir de kapatılan vakıf üni. akademisyenliğim olduğu için kısa bir süre. Kendine güvenen herkes dava açsın tabi. Bu konuda adil olmayan bir tutum söz konusu. En ufak bir okul vs. Gördüklerinde atama yapmayan üniversiteler var. Umarım sürecimiz olumlu sonuçlanır.
Anladım hocam, surecın ıcerısınde bulunmadıgım ıcın teknık kısımları cok bılmıyorum.
Evet benı de supheye dusuren nokta orasıydı. Vıcdanlı kısılerle karsılasmak dılegıyle hocam, ne dıyeyım. Yoksa dava vs ıslemlerı de bır haylı yıpratır ınsanı.
Arkadaşlar Nevşehir'den haber alan var mı?
Yok hocam
forumda yeni bir başlık açıp oradan haberleşelim linkini burdan veririz sizlerde tamam diyorsanız.Arkadaşlar Nevsehiri bekleyenler birbirimizle iletişime geçelim. Var mı bu konuda bir fikri olan