hahahahahahahhaha!!!!
ya vallahi hahahahahahah!!!! aga oturup hesaplıyorsunuz bir de!! 33. a-lı bir araş. gör olarak ve meslekte 6 yılını devirmiş biri olarak; KİMİ KANDIRIYORSUNUZ EY AHALİİİ!! Elsevier, thompson reuters falan sırada bekliyordu Türkiyede ki akademikler yayın yapsada biz de hemen SCI de, dergilerimizde yayınlasak diye!! Aga hangi araş. gör'ün bir sene de yok 5 tane SCI, yok 10 tane bilmem ne... tövbe tövbe.... yayını çıkacakmış. Ya bana bir tane göstersenize
Aha buradan o arkadaşın alnından öpme fotolarımı avatar yapıcam!! yapmayan adam değil!! Ulan sanki burası NASA, her türlü imkan var, ekip var, ödenek varda... biz yapmıyoruz tabi!! Tabi abi Harvard her yer ülkemde.. Ulan harvard var da biz mi gitmedik, hatta bu kriterleri o adamlara söylesen "oh my gosh, who can accomplish these?" yaparlar. Bu resmen var mı var, biz yaptık oldu hezeyanları. Bu teşvik falan değil, salak yerine koymaktır dostlar. Teşvik dediğin şeyde koyarsın az kriter, yapar adam 2-3 yayın ki fazla fazla yeterlidir bir sene içerisinde, zaten fazlası oluyorsa o yayınların kalitesine iyice bakmak gerekir, o da ayrı konu; kişiler illa 500, 1000 tl almasın ama 100 dür, 150 dir, az çok teşviği olur. Bu ne babam? Bu kadar yayını yapıp hemen doç. olurum zaten.. 50' ye 100' e kalmadım ki
Benim en kızdığım olayda bu; göstermelik işleri iş miş gibi sunuyorlar. Bak adam gibi maaşlar yükseldi, he yeterli ya da değil ama yükseldi, ve ben şahsen Allah razı olsun dedim. Ama bu ne abi? çöldeki adama su veriyorsun, ama açıp içmek için suyun bulunduğu kutuyu nükleer bombayla açman lazım diyorsun. E bu yardım mı şimdi? Komedi ya!! Bırakın aga bu işleri!! işinize bakın!! Dekanlığın yıktığı saçma sapan görevleri yapın