Çok teşekkürler böyle bir şey arıyordum
Derslere 3 hoca giriyor. İlk 3 ay genel ingilizce yapıyorlar hep birlikte (yds takviyeli). Son 3 ay 1 hoca YDS okuma-kelime ağırlıklı çalıştırıyor, 1 tanesi YDS dil bilgisi çalıştırıyor 1 tanesi de IELTS'e çalıştırıyor. Eğer Antalya'daysanız şu anda bir önceki öyp grubunun eğitimi sürüyor. Gidip sorabilirsiniz aklınıza takılanları. Ben de cevaplamaya çalışırım sorusu olanları.
Kurs Akdeniz Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokul binasında yapılıyor. Ana kampüs. Şehrin ortasında. Eğer Akdeniz Öyp öğrencisi iseniz bölümünüz sizi ders sonrasında bekler ama sadece dil eğitim için geldiyseniz dersiniz bittikten sonra eve gidiliyor. (13.30 da biten grup da var 15.30 da biten de - seviyeye bağlı) Ales belgesi tekrar istenilmiyor bildiğim kadarıyla(soruyu tam anladığımdan emin değilim) bir de her an her şey değişiyor öyp de (verdiğim bilgiler geçmişe dayalı veriyorum) Gelecekteki uygulamaları bilmiyorum.
teşekkür ederim ederim hocam ilginiz için ben sadece dil eğitimi için geleceğim ales belgesi derken oyp puanı ile yerleştirme yapılıyor ya tekrar puanlar kontrol edilip (ales,kpds,lisans not ortalaması) komisyon falan toplanıyor mu o yüzden
73.34 ile akdenizi kazanma olasılıgm varmı ilk tercihte
- - - Güncellendi - - -