Akdeniz Üniversitesi Dil Merkezini Kazananlar

opensees

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, bende Akdenizi kazandım. derslerin başlangıcı Pazartesi saat 8.30 yazıyor. acaba saati hakkında kesin bilgisi olan var mı? 8.30 da mı başlayacak yoksa sınıflar belirlendikten sonra değişir mi? Ispartadan gidip geleceğim zor olacak erken saat olması..

Uadevadam

Öğrenci
Hayırlı olsun. Cuma sınıflar belli olacakmış ve 14:00'daki tanıtım toplantısında açıklanacakmış. Dolaysıyla Pazartesi sabah gerçekten 8:30'da dersler başlar. Geçen yıl 3 bayan arkadaşımız Isaparta'dan gidip geldiler. Çok zor oldu. Ama evli oldukları için başka çözüm bulamdılar. Sizin için de dediğiniz gibi çok zor olacak. Hatırladığım kadarıyla servis üniversiteden alıp bırakıyordu. Öyle anlaşmışlardı.

opensees

Öğrenci
teşşekürler bilgileriniz için. bir sorun daha olcak, servis imkanı hakkında bilginiz var mı nasıl bilgi alabilirim? servis akdeniz üniversitesinin servisi mi? hangi kuruma bağlı bilginiz varsa yanıtlarsanız çok sevinirim.

tugbabal07

Öğrenci
dil eğitimi konusunda akdeniz üni ile ilgili bilgi alabiklirmiyim eğitim nasıl?? teşekkürler...

- - - Güncellendi - - -

hocam akdeniz üni. dil eğitimi nasıl bilginiz varmı teşekkürler...

Uadevadam

Öğrenci
Derslere 3 hoca giriyor. İlk 3 ay genel ingilizce yapıyorlar hep birlikte (yds takviyeli). Son 3 ay 1 hoca YDS okuma-kelime ağırlıklı çalıştırıyor, 1 tanesi YDS dil bilgisi çalıştırıyor 1 tanesi de IELTS'e çalıştırıyor. Eğer Antalya'daysanız şu anda bir önceki öyp grubunun eğitimi sürüyor. Gidip sorabilirsiniz aklınıza takılanları. Ben de cevaplamaya çalışırım sorusu olanları.

gamzesuat

Öğrenci
hocam kurs antalya da nerede veriliyor ve kurstan sonra araştırma görevlisi dahilinde okulda beklenilmesini istiyorlar mı

- - - Güncellendi - - -

Derslere 3 hoca giriyor. İlk 3 ay genel ingilizce yapıyorlar hep birlikte (yds takviyeli). Son 3 ay 1 hoca YDS okuma-kelime ağırlıklı çalıştırıyor, 1 tanesi YDS dil bilgisi çalıştırıyor 1 tanesi de IELTS'e çalıştırıyor. Eğer Antalya'daysanız şu anda bir önceki öyp grubunun eğitimi sürüyor. Gidip sorabilirsiniz aklınıza takılanları. Ben de cevaplamaya çalışırım sorusu olanları.

hocam hafta içinde kurs bittikten sonra araştırma göervlisi olarak mesai yapmanız isteniyor mu ve yerleştikten sonra tekrar ales belgeleriniz falan istendi mi son soru kurs antalya merkezde mi yapılıyor ?

Uadevadam

Öğrenci
Kurs Akdeniz Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokul binasında yapılıyor. Ana kampüs. Şehrin ortasında. Eğer Akdeniz Öyp öğrencisi iseniz bölümünüz sizi ders sonrasında bekler ama sadece dil eğitim için geldiyseniz dersiniz bittikten sonra eve gidiliyor. (13.30 da biten grup da var 15.30 da biten de - seviyeye bağlı) Ales belgesi tekrar istenilmiyor bildiğim kadarıyla(soruyu tam anladığımdan emin değilim) bir de her an her şey değişiyor öyp de (verdiğim bilgiler geçmişe dayalı veriyorum) Gelecekteki uygulamaları bilmiyorum.

gamzesuat

Öğrenci
Kurs Akdeniz Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokul binasında yapılıyor. Ana kampüs. Şehrin ortasında. Eğer Akdeniz Öyp öğrencisi iseniz bölümünüz sizi ders sonrasında bekler ama sadece dil eğitim için geldiyseniz dersiniz bittikten sonra eve gidiliyor. (13.30 da biten grup da var 15.30 da biten de - seviyeye bağlı) Ales belgesi tekrar istenilmiyor bildiğim kadarıyla(soruyu tam anladığımdan emin değilim) bir de her an her şey değişiyor öyp de (verdiğim bilgiler geçmişe dayalı veriyorum) Gelecekteki uygulamaları bilmiyorum.

teşekkür ederim ederim hocam ilginiz için ben sadece dil eğitimi için geleceğim ales belgesi derken oyp puanı ile yerleştirme yapılıyor ya tekrar puanlar kontrol edilip (ales,kpds,lisans not ortalaması) komisyon falan toplanıyor mu o yüzden

Uadevadam

Öğrenci
teşekkür ederim ederim hocam ilginiz için ben sadece dil eğitimi için geleceğim ales belgesi derken oyp puanı ile yerleştirme yapılıyor ya tekrar puanlar kontrol edilip (ales,kpds,lisans not ortalaması) komisyon falan toplanıyor mu o yüzden

Seviye tespit sınavı yapılıyor. Ayrıca bir komisyon yok.

- - - Güncellendi - - -

73.34 ile akdenizi kazanma olasılıgm varmı ilk tercihte

- - - Güncellendi - - -

Yardımcı olamayacağım bu konuda. İstediğiniz olur inşallah.

Uadevadam

Öğrenci
Sizin için şu anda eğitimi süren 2012 öyp akdeniz tavan ve taban puanları öğrendim.
En yüksek giren 84,757 ile girmiş. 82 ler filan var bayağı. ortalama 75 gibi. en az puan ise 60,700. Yani şansınız var gibi. Hayırlısı.

- - - Güncellendi - - -

2012 grubundaki tavan öyp puanı 84,757
taban öyp puanı 60,700

şansınız var gibi.