Akdeniz Üniversitesi Dil Merkezini Kazananlar

F

financier

Guest
Biz gidene kadar Şebnem hocamızı kimseciklere vermeyiz :) Bizde IELTS derslerine geliyor. Diğer hocalardan da Berna hoca ile çalışma imkanımız oldu. Kesinlikle çok kaliteli hocalarımız var. Başarılı olmak için onların tavsiyelerini dikkate almanız yeterli arkadaşlar

hocam ben karışmam :D ben bilgiyi verdim artık onlar alırlar mı siz vermez misiniz :D aranızda halledin:)

hukuk_

Öğrenci
ben de akdeniz üniversitesini kazandım ama daha atandığım üniversitede göreve başlamadım sts ye yetişemeyeceğim sanırım bu durumda nasıl oluyor arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim

F

financier

Guest
ben de akdeniz üniversitesini kazandım ama daha atandığım üniversitede göreve başlamadım sts ye yetişemeyeceğim sanırım bu durumda nasıl oluyor arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim

otomatik olarak en düşük seviyedeki sınıfa yerleştirirler sizi ancak dil seviyeniz 0 değilse , gittiğiniz zaman durumunuzu anlatır ona göre sınav olmak istersiniz , ve sınıfınızı yeniden tayin ederler. (genelde 3 seviye sınıf oluşturulur)

Uadevadam

Öğrenci

Yoklama işi Akdeniz'de çok ciddi. Ya rapor alın, ya da telefonda durumunuzu anlatın. Belki sınava gelin, sonra gidip işlerinizi hal edin derler...Fırsat bulursam sorarım ben de sizin için. Neresi atandığınız yer?

hukuk_

Öğrenci
Yoklama işi Akdeniz'de çok ciddi. Ya rapor alın, ya da telefonda durumunuzu anlatın. Belki sınava gelin, sonra gidip işlerinizi hal edin derler...Fırsat bulursam sorarım ben de sizin için. Neresi atandığınız yer?

hocam ktü ye atandım yarın göreve başlıcam aradım ama ulaşamadım okula sorarsınız çok memnun olurum tabi ben de ulaşmaya çalışacağım zaten bir günde görevlendirme işini halledebilirsem pazartesi geri dönerim ama ktüdekiler bir günde halledemezsin dedikleri için giremeyebilrim sts'ye şimdiden teşekkürler yardımınız için

cashh

Öğrenci
Sts'ye giremeyenler hocalarla mutlaka bu konuda görüşsünler. Yapabilecekleri bir şey varsa yardımcı olurlar. Aksi halde en alt kurdan başlarsınız eğitiminize.

Eşyalı 1+1 ve 2+1 evler bulmanız mümkün. Üniversiteye yakın olanları genelde aylık 600 TL civarında.

F

financier

Guest
Öneml bir not : kursa başlayınca , yabancı diller yüksek okulu müdürü ve yönetim kadrosu sizlere kalabileceğiniz yerlere ilişkin bir liste verecekler ve o liste doğrultusunda (çeşitli indirimlerle) , yer sorununu da halledebilirsiniz...

Son düzenleme:

gülp

Öğrenci
merhaba,
ben de akdenize atandım.üniversite ile görüşen var mı?pazartesi saat kaçta, nerde olmamız gerekiyor? dersler her gün oluyor mu bir de?

surveying1

Öğrenci
Hayırlı olsun herkese bende Akdeniz Üniversitesine atandım 5. tercih dil puanım 72 .Trabzonlu olup Akdeniz üniversitesine başka atanan var mı?

duyguplt

Öğrenci
Öneml bir not : kursa başlayınca , yabancı diller yüksek okulu müdürü ve yönetim kadrosu sizlere kalabileceğiniz yerlere ilişkin bir liste verecekler ve o liste doğrultusunda (çeşitli indirimlerle) , yer sorununu da halledebilirsiniz...
financier hocam iyi akşamlar sonunda geldik akdenize, paylaşımlarınız için tekrar tekrar teşekürler..

duyguplt

Öğrenci
iyi akşamlar , bende tekrar tekrar rica ederim :) hayırlı olsun , inşallah eğitim sonunda da güzel haberlerinizle bizleri mutlu edersiniz... hocalara selam :)
a.s.. inş o mutu haberi veririm de bende kurtulurum şu ing den:)

- - - Güncellendi - - -

hocam nereye yerleştiniz?

akdeniz hocam beraberiz yani

- - - Güncellendi - - -

hocam nereye yerleştiniz?

kalacak yer ayarladınız mı kendinize..