Akdeniz Üniversitesi Dil Merkezini Kazananlar

tugbalevent

Öğrenci
Sizin için şu anda eğitimi süren 2012 öyp akdeniz tavan ve taban puanları öğrendim.
En yüksek giren 84,757 ile girmiş. 82 ler filan var bayağı. ortalama 75 gibi. en az puan ise 60,700. Yani şansınız var gibi. Hayırlısı.

- - - Güncellendi - - -

2012 grubundaki tavan öyp puanı 84,757
taban öyp puanı 60,700

şansınız var gibi.

beni öyle mutlu ettiniz ki şuanda:) kontenjanların da artırılması şansımı artırdı gibi.Teşekkür ederim.

cashh

Öğrenci
Sene başındaki seviye tespit sınavında düştüğünüz sınıfa göre dersten çıkış saatiniz değişebiliyor. Ben üst kurda eğitim görüyorum. Dersler 8:30'da başlayıp 13:30'da bitiyor.

SedatK

Öğrenci
Herkese hayırlı olsun bende Akdeniz Üniversitesine yerleştim kalacak yer açısında tavsiyede bulunabilecek birileri var mı ?

vetözgül

Öğrenci
lisansım akdeniz üniversitesi idi. öyp ile van a atandım, ve dil eğitimi için akdenizi kazandım. bildiğim bir şehir. yurt tavsiye etmem, ama üniversite giriş kapısının karşı tarafı meltem die geçer, o semtte bir kaç kişi ev kiralanabilir, eşyalı bulmak da mümkün, geçici olduğunuzu belirterek öğrencilerle de kalabilirsiniz keza meltemdeki apartmanlar genellikle öğrenci evinden ibarettir. temiz bir semttir (benim lisanstaki öğrenci evimde oradaydı). ayrıca giriş kapısına göre sol yan kısmındaki semtte de 1+1 apart daireler bulunmakta. tek ya da iki kişi sığışılabilir, fiyatları melteme göre daha uygundur ama eşya sıkıntısı olabilir 6 ay için eşyalı ev daha uygun olacaktır.. derslerde görüşmek üzere.

Emelkoru hocam ben de yüzüncü yıl üniversitesindeyim. Dil eğitimi için Akdeniz'i kazandım ben de. Veteriner Fakültesindeyim. Siz hangi fakültedesiniz? Tanışmak isterim.

sseda

Öğrenci
öyp puanım 80... akdeniz ilk tercihimdi... herkese hayırlı olsun...

- - - Güncellendi - - -

en uygunu apartlarmış tuğba hocam ...

F

financier

Guest
AKdeniz üniversitesine gidecek arkadaşlara hoca tüyosu vereyim ; Hülya hoca ve Berna hoca (Genel ingilizce kısmında) , Şebnem hoca ve meltem hoca (YDS kısmında) bu hoca kombinasyonunu oluşturmaya çalışın ;) herkese başarılar :)

F

financier

Guest
hocam bu hoca kombinasyonunu nasıl oluşturacağız ?

hımm , nasıl olucak sınıflar belirlendikten sonra hocalar belirlenir, eğer ki bu hocalar zaten sınıflara verilmişse yapıcak birşey yok ancak , bu hocalara ders verilmemişse talep edilecek hocalardır... akdenizde eğitim alanların %70'i ÜDS-KPDS den geçti , %30 İELTS... yani tüm hocalar iyidir ama bu dediğim hocalar daha iyidir ;)

cashh

Öğrenci
AKdeniz üniversitesine gidecek arkadaşlara hoca tüyosu vereyim ; Hülya hoca ve Berna hoca (Genel ingilizce kısmında) , Şebnem hoca ve meltem hoca (YDS kısmında) bu hoca kombinasyonunu oluşturmaya çalışın ;) herkese başarılar :)

Biz gidene kadar Şebnem hocamızı kimseciklere vermeyiz :) Bizde IELTS derslerine geliyor. Diğer hocalardan da Berna hoca ile çalışma imkanımız oldu. Kesinlikle çok kaliteli hocalarımız var. Başarılı olmak için onların tavsiyelerini dikkate almanız yeterli arkadaşlar