Akdeniz Üniversitesi Dil Merkezini Kazananlar

mavihayalci

Öğrenci
arkadaşlar FB üzerinden 2013-2014 ÖYP Akdeniz Dil Eğitimi gibisinden kapalı sadece bu dönemde Akdeniz'de eğitim alacak kişilere açık bir grup kursak, sonuçta 6 ay gibi bir süre beraber eğitim alacağız haberleşmeleri, bilgileri o kanal üzerinden yürütsek nasıl olur ?
olabilir aslında ama onun için herkesin burayıda takip etmesi gerek artık dil eğitimine başlayınca olur herhalde ,bende şunu sorayım dilekçemi verdim dekanlığa ,bundan sonra bir yazı falan beklemelimiyim haftaya cuma yola çıkmam gerek cumaya kadarda kurul ancak toplanır dediler nasıl olucak napıcaz bilen varmı

- - - Güncellendi - - -

kalıcak yer konusunda doğakent apartta yer yokmuş ,başka kalacak yer tavsiyesinde bulunan varmı acaba

mavihayalci

Öğrenci
nerde kalacaz arkadaşlar yer bulanlar fiyat ve şartlar hakkında bilgilendirrse sevinirim :(
birkaç yeri aradım apartlarda yer yokmuş ,artık pazar geldiğimde öğretmenevinde yada misafürhanede bir gece kalıp ,pazartesi toplantıdan sonra yer bakıcam kalıcam yeride görmem lazım madem sende öyle yap birlikte kalıcak yerler bakarız ,böyle uzaktan yeride görmeden bilemiyorum ,arayıp bilgi alıyorum sadece,sen ne yapmayı düşünüyosun?

Moderatör tarafında düzenlendi:

ahmedoff

Profesör
Öğretmenevi üniversiteye yakın, apartlarda yer bulmak zor olabilir, ulaşım açısından kampüse yürüme mesafesinde olan Bayındır, Meltem, Kültür mahalleleri daha iyi.

ebemine

Öğrenci
aslında bir sürü apart var ama yer sıkıntılı diğer dil eğitimi alan arkadaşlar apartları boşaltmış olur belki o zaman bulabiliriz diye düşünüyorum...

F

financier

Guest
en kötü ihtimal meltem ve civarlarında eşyalı daireler var onları da değerlendirebilirsiniz. 2 kişi tutarsaniz hem rahat hem ekonomik olur :) kurs başlayınca yönetim sizlere kalabileceğiniz yerlere ilişkin bir liste verecektir. Antalya'ya gidince işler yoluna girer..

kolaylıklar..

mavihayalci

Öğrenci
Son ÖYP grubundan bayan öğrencilere sordum...
GRAND MERT ANTALYA KONYAALTI APART & OTEL
tavsiye ediyorlar çok. buradan birkaç öyp öğrencisi dün ayrılmış galiba dolaysıyla boş yer varmış. Ayrıca buraya yakın aynı mahalede (Kültür Mah.) Kampüsün Kuzey tarafında, yürüme mesafesinde güzel başka apartlar da varmış.
teşekkürler, burayıda aradım ancak yer olmadığını belirttiler

duyguplt

Öğrenci
teşekkürler, burayıda aradım ancak yer olmadığını belirttiler
hocam biz Antalya dan yeni dönenler olaraktan... yer sıkıntısı cekmezsıniz.. kültür tarafında kaldım bi kaç isim yazayım ama bunların dışında eşyalı evlerde cok var sadece biraz dolaşacaksınız...
megapaydın kız öğrenci yurdu... birlik apart... Zübeyde hanım apartı... grandmert otel( apart gibi)..
gidince göreceksiniz kültür tarafında Tahtakale var arka tarafında yeni siteler var eşyalı ev de bulabilirsiniz.. bi tanede uncalı çıkışında bi yer var melisa apart.... kolay gelsin...

elMeftun

Öğrenci
selam arkadaşlar akdeniz üniversitesi dil eğitimi nasıl memnun musunuz? kaç puanla tercih yaptınız ve atandınız

Akdeniz üniversitesi gerçekten ÖYP dil kursu konusunda uzmanlaşmış ve çok özverili. Hocalar öğrenci için öğrenciden çok çalışıyor. Ben mart ayında başladım, bahar dönemi YDS puanım 15, bir önceki 36... Ağustos ayında IELTS'den 6, güz YDS'den 55 aldım. Tabi her şey hocalarla bitmiyor, siz de onlar kadar çalışkan olursanız başarılı olursunuz.
Şimdiden kolay gelsin.

dytseda

Öğrenci
Akdeniz üniversitesi gerçekten ÖYP dil kursu konusunda uzmanlaşmış ve çok özverili. Hocalar öğrenci için öğrenciden çok çalışıyor. Ben mart ayında başladım, bahar dönemi YDS puanım 15, bir önceki 36... Ağustos ayında IELTS'den 6, güz YDS'den 55 aldım. Tabi her şey hocalarla bitmiyor, siz de onlar kadar çalışkan olursanız başarılı olursunuz.
Şimdiden kolay gelsin.

teşekkürler bilgiler için peki öyp puanları ne aralıkta benim düşük de :)

Uadevadam

Öğrenci
antalya'ya dil eğitimine gelmeyi düşünüyorum önerir misiniz ?

1.özellikle düşük seviyeli arkadaşlar için bu kadar çabalayan başka bir yer olduğunu sanmıyorum.
2.Yarım günde işimi hal edip gideyim...diyenler için uygun bir yer değil. Çok ödev veriliyor ve takip ediliyor. "Bana dokunma hocam" diye düşünenlere hiç uygun bir yer değil.
3.Antalya yaşanması kolay bir şehir.