Akdeniz Üniversitesi Dil Merkezini Kazananlar

fatmaboz

Öğrenci
arkadaşlar ben de akdenizi kazandım. cumartesi günü kalacak yer aradım ama bulamadım. eşyalı ev ya da apart arıyorum bilgisi olan varmı?

Ceren_GN

Öğrenci
pardon hocam:) megaapaydın yurduna yerleştim..
Dogakentte sadece 2 kisilik odalar kalmisti. Hocam megaapaydin yurdu nasil bir yer bilgi verebilirmisiniz?

- - - Güncellendi - - -

arkadaşlar ben de akdenizi kazandım. cumartesi günü kalacak yer aradım ama bulamadım. eşyalı ev ya da apart arıyorum bilgisi olan varmı?
Bende hala ariyorum hocam, yarin universite bilgilendirirse onlarida dikkate alarak bir yer ayarliyacam.

32akkaya

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese hayırlı olmasını diliyorum. Ben akdenizde dil eğitimi aldım. eğitim genel ingilizce + kpds üds dersleri şeklindeydi. dil eğitimi sürecinde sürekli şikayetler ettik neden genel ingilizce görüyoruz diye. Genellikle herkes kpds üds çalışmayı tercih ettiğinden genel ingilizceye odaklanamadı. hangi hoca olursa olsun hepsi iyi eğitim veriyordu. Size tavsiyem 1 kaç ay iyi odaklanıp Ielts sınavında dil i halletmeniz. Çünkü bizim sınıfımızda herkes kpds de halledemeyınce ıelts girdiler ve bu kadar çalışmak boşaymış dediler. Bence araştırın ve girin. Neslihan Hocamız var ondan da bilgi alabilirsiniz.
En kısa zamanda geçmenizi temenni ediyorum.

vvvhakanvvv

Öğrenci
slm arkadaşlar öncelikle ben temmuz ayında atanıp eylül itibariyle akdeniz üni. de dil okuluna başlamış olan araştırma görevlisiyim (sizden bir önceki dönem). kalacak yer sıkıntısı çeken bayan ve bay arkadaşlar için apart tarzı veya ev kiralamak kalmak isteyenler bana bu numaradan ulaşabilir. yardımcı olurum 0 555 594 70 99...

Bayan arkadaşlar için 2 kişilik 350 tl ve 3 kişilik 300 tl kişi başı odalarda kalabileceğiniz elektrik su adsl faturası ödemeyeceğiniz okula yürüme mesafesinde apart daire var ilgilenen olursa 0555 594 70 99 dan ulaşabilir...

Moderatör tarafında düzenlendi:

tugbalevent

Öğrenci
DOĞAKENT ÖĞRENCİ APARTI bayan arkadaşlar, 6 ay için rahat edebileceginiz bir apart.

- - - Güncellendi - - -

Şuanda Akdeniz Üniversitesi yüksekokulunda dil eğitimi alıyorum.Geçekten çok kaliteleri hocalar ve eğitimi var.Elementary seviyesindeyim.Fakat kursa başladıktan 2 bucuk ay sonra sınıfımdaki herkes ielts ten geçti.(ben dahil)müfredat ve eğitim çok iyi kesinlikle öneriyorum.

enelben

Öğrenci
herkese merhaba ben de Akdeniz Üniversitesinde dil eğitimi alacağım herkese hayırlı olsun. bilenlerden isteğim; kalacak yer ayarlamak için bir kaç telefon numarası paylaşırsanız iyi olacak. ayrıca nereden ev tutarsak ulaşım sorunu yaşamayız, eşyalı daire fiyatları nedir vs.. cevaplar için şimdiden teşekkürler

E.D.

Öğrenci
arkadaşlar FB üzerinden 2013-2014 ÖYP Akdeniz Dil Eğitimi gibisinden kapalı sadece bu dönemde Akdeniz'de eğitim alacak kişilere açık bir grup kursak, sonuçta 6 ay gibi bir süre beraber eğitim alacağız haberleşmeleri, bilgileri o kanal üzerinden yürütsek nasıl olur ?