Ales 2011 sonbahar dönemi alabileceğini düşündüğünüz puanlar ?

irmcskn

Ordinaryüs Profesör Doktor
Bi arkadas matematikleri iki kere cozdum, sozelde iyidi demis. Ben hepsini birerkere cozdum yine yetismedi. :) siz insansaniz ben neyim ya :) takilmicam bu forumda artik ben buraya ait degilim. Bir onceki sinavdan doksan alan bu sinavda 95 i hedefleyen arkadas sozum sana ayip ya alan var alamayan var. :) basarilariniz daim olsun. Ne yiyosaniz iciyosaniz soyleyin bizde kullanalim. :)
Benim denemelerimde öyle oluyordu :D Hatta bunlarız uzerıne zaman artmaya devame dıyordu. :)) Ama sınav tam bi fiyaskoo :)) Yani bu tur arkdaslar ınanmak lazım. YApıyolar adamlar.. :))

erkantasdemir

Öğrenci
ben soruları ikişer kez çözdüm ama ben dershaneciyim. 13 yıldır bu sektörün içindeyim ve sınavdaki soruların 70 tanesini zaten ezbere biliyorum. o yüzden soruyu çözerken düşünmeden ezberden çözüyorum... bu durumda 20 dakikada sayısal 1 bitiyor, 45 dakikada sayısal 2 bitiyor... bunu çok görme istersen... çünkü ben matematikten günde 500-800 soru çözüyorum zaten...

angutus

Öğrenci
ben 95-100 arası bekliyorum... mat sorularının hepsini ikişer kez çözdüm... sözel bölüm ise dikkatli çözdüm... yanlışım çıkmaz sanırım... çıksında 1-2 tane çıksın diyorum...
bu arada sayısal soruları 2011 ilkbahara göre kolay, 2010 sonbahara göre zordu... 2010 sonbahardan 96 almıştım bu arada :)
şaka mısın sen:O

hayalperest

Öğrenci
Sözel 70-75 arası bekliyorum . İlk defa girdim DGS'den kolayolduğunu duymuştum. Fakat tam tersine daha zor bir sınav ve daha kısıtlı bir zamanla karşılaştım. İlkbahara artık:)))

ülkü61

Öğrenci
Nasıl hesaplıyorsunuz puanları arkadaşlar? Ben bu siteninkinde geçen sınavda yaptığım netlerle hesapladım 3 puan fazla çıktı. Bu hesaplama robotları dışında yönteminiz var mı?

popülerf

Öğrenci
ya arkadaşlar ales sözelciyim sözel 1: 45doğru 5 yanlış,,,, sözel 2 41 doğru 5 yanlış 4 boş ,sözel mantıklar full, say 1: 4 doğru tahminen sözel ales puanım ne gelir acaba ????????????