Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ales 2011 sonbahar dönemi alabileceğini düşündüğünüz puanlar ?
ya arkadaşlar ales sözelciyim sözel 1: 45doğru 5 yanlış,,,, sözel 2 41 doğru 5 yanlış 4 boş ,sözel mantıklar full, say 1: 4 doğru tahminen sözel ales puanım ne gelir acaba ???????????? sözel 77 üstü gelirmi
Merhaba
Ben Electronic Engineering okudum
Yabanci Uyrukluyum
Sayisal 1 den 38 tane ve sayisal 2 den 32 tane soruya cevap verdim.vakit Az oldogu icin hic sozel vurmadim
Eger toplam 62 tanesi dogru olursa Kac Puan getiririm?
Bu puanla hangi universiteye girebilerim (Erzurum – Trabzon – Anadolu -.... )?
bir de arkadaşlar sınavda bana sözel soruları çok zor gelmişti çok vakit kaybettim mantıklarla uğraşayım diye.şimdi sorulara bakınca çok da zor olmadıklarını gördüm. bu arada puan hesaplamasında yaptığımız netlerin ortalamanın üzerinde olması mı yoksa yapılamayan soruları yapmamız ma etkili bilen var mı
) sağol...inşallah dediğin gibi olur. tarihçiyim. öyp yerleştirmesinde o.5 puan ile kaybettimo yüzden alesten en az 80 i geçmem gerek. RABBİM herkese emeğinin karşılığını verir inşallah
ikisinin de etkisi var yapılan ortalama netlerin üstüne çıktıkça ya da az yapılan soruları yaptıkça daha çok puan alırsın. en son sınava göre zordu ama sınav. emin ol çünkü mantık soruları en son sınavda bundan çok daha zordu
yaparsın tabi.ben tarihten 77 ales ile tezli yapıyorum.okul ortalaman ve varsa dil puanın da önemli. onların yüzdeleri de alınıyor ya hesaplanırken. bir de başvurduğun üniversitenin de etkisi var tabi....