Ales 2011 sonbahar dönemi alabileceğini düşündüğünüz puanlar ?

dyghs

Öğrenci
ben 95-100 arası bekliyorum... mat sorularının hepsini ikişer kez çözdüm... sözel bölüm ise dikkatli çözdüm... yanlışım çıkmaz sanırım... çıksında 1-2 tane çıksın diyorum...
bu arada sayısal soruları 2011 ilkbahara göre kolay, 2010 sonbahara göre zordu... 2010 sonbahardan 96 almıştım bu arada :)
hocam masllah ne dielim ama millet 90ın üzerine çıkmak için cebelleşirken siz 100 almayı hedefledinizi böle keyifle anlatınca bizde biraz çöktük mazur görün:)

historia

Öğrenci
sanırım 90 almak için toplamda 130 net yapmak gerekiyormuş. bu sınavın zorluğu da göz önüne alınırsa 90 ve üzeri alabilirsin

jawszeus1

Öğrenci
Say-1 : 48D 1Y
Say-2 : 47D 3Y
Soz-1 : 38D 0Y

hatirladigim kadariyla bu civarlarda dogru-yanlis sayilari..

Simdi 1 ay'da sonuclarin aciklanmasini bekleriz..

asilk11

Öğrenci
ne kadar başarılısınız tebrik ederim herkesi. ben sadece say'dan 70 almak için girdim ama sanırım alamıyorum. hatırlamıyorum ne yaptığımı toplamda 130 soru cevaplayabildim ama umarım yanlışım çok değildir.

_EMİR_

Araştırma Görevlisi
Arkadaşlar merhaba ben tahmini olarak bu sınavda 88-90 arası sözel netim var. 7 tane de mat var. Yetiştiremediğim için mat dan fazla yapamadım. Şimdi 45 sözel 1, 45 sözel 2, 7 sayılsa 1 netleriyle sözel 85 gelebilir mi? Ayrıca 65 dil, 76 lisans ortalaması ve 85 ales'le cari usul veya öyp de atanma ihtimalim nedir? Bu arada iletişim fakültesi gazetecilik mezunuyum. Şimdiden teşekkürler..