mustafahakan
Öğrenci
Say 1: 50 Net
Say 2: 46.75 net
Söz 1: 38.75 Net
Geçmiş olsun cümleten..
Say 2: 46.75 net
Söz 1: 38.75 Net
Geçmiş olsun cümleten..
Merhaba arkadaşlar ben söz 1 in 46. sorusunun cevabının hatalı olduğunu düşünüyorum. Bence cevap 1 ve 2 olacak. Kontrol edebilir misiniz?
ordulu tarihci bire bir benim en son girdiğim ales netleri bunlar 85 almıştım bu netlerle
ben 95-100 arası bekliyorum... mat sorularının hepsini ikişer kez çözdüm... sözel bölüm ise dikkatli çözdüm... yanlışım çıkmaz sanırım... çıksında 1-2 tane çıksın diyorum...
bu arada sayısal soruları 2011 ilkbahara göre kolay, 2010 sonbahara göre zordu... 2010 sonbahardan 96 almıştım bu arada
su yemekten sonra su içildigi belli ama kimin içtigi belli degil sadece kola içen kişi belli
ben de aynen öyle buldum bu durumda kola içen ikinci kişi ve yemekten sonra su içen kişi bulunmuyor mu?
o sorunun cevbı bencede 1ve 2 olmalı bildirelim... 96.4 yükseltmek için girdim sayısaldan 4 yanlış çıktı( en fazla iki çıkmıştı ) şok oldum resmen sözelden 1 yanlış var oda bu yanlış olmadığını düşünüyorum..acaba yanlış mantık mı kuruyorum çözemedim arkadaşlar!!! eğer bu soru düzelirse 96.4 geçebilirim en azından girdiğime değsinBöyle bulan başka arkadaşlarda varsa ösym ye bildirelim. Gerçi nasıl bildireceğiz onu da bilmiyorum ama Bir soru dahi önemli benim için.
Çağrı yemekten sonra Elif yemek sırasında içmiyor mu suyu? Kolayıda Çağrı yemek sırasında içmiş oluyor bulmuştum ben ama gözden kaçırdığım bişey mi var acaba?
Çağrı yemekten sonra Elif yemek sırasında içmiyor mu suyu? Kolayıda Çağrı yemek sırasında içmiş oluyor bulmuştum ben ama gözden kaçırdığım bişey mi var acaba?
A B Ç D E F G H ç ve e su içiyor ama yemek sonrasımı yemek öncesimi belli degil
k k s k s a a k
m m k m
ç ç ç