Merve
Baş Editör
sınıf öğrtmenliği mezunuyum ama lisede sözel çıkışlıyım sözel 2 nin fydası var mı
Hayır, EA çözüyorsunuz.
sınıf öğrtmenliği mezunuyum ama lisede sözel çıkışlıyım sözel 2 nin fydası var mı
merhaba ben liseden EA mezunuyum üniversitede mezun olduğum bölüm de EA PUANIYLA öğrenci alıyordu. Gazi Aile ekonomisi ve beslenme öğretmenliği mezunuyum. yalnız gastronomi ve mutfak sanatları bölümünde yüksek lisans yapmak istiyorum . gastronomi bölümü enstitü sayfasında sözel puanla alacağı yazıyor. ben hangi kısmı çözmeliyim ea mı yoksa sözel mi ? hangi testleri çözmeliyim bilgi verirsniz çok sevinirim
Merhabalar bn esit agirlktan giris yaptm ve sosyal hizmett okuyorm aleste hangi bolumleri cozmeliyim?
sözel 1 de tarih coğrafya çıkıyor mu ?
[MENTION=22501]srcnyldz[/MENTION] hocam sizin bilginiz vardır sanırım. Yanıtlar mısınız?Merhabalar,
Turizm mezunuyum, İnsan Kaynakları Yönetimi bölümünde Yüksek Lisans yapmak istiyorum. Hangi bölümleri çözmem gerek?
Hayır.Sözel bölümden sınava giricem sözel 1 sözel 2 ve sayısal 1 yazılıyor . Sayısal1 yerine sayısal 2 cözsem puan getiriyor mu ??
Evet hocam.İletişim Fakültesi mezunuyum. Siyaset Bilimi üzerine yüksek lisans yapmak istiyorum bu durumda ALES Say -1 Say -2 Söz -1 mi girmem gerekiyor?
Merhabalar,
Turizm mezunuyum, İnsan Kaynakları Yönetimi bölümünde Yüksek Lisans yapmak istiyorum. Hangi bölümleri çözmem gerek?
Eğitim bilimleri EA oluyor. Say 1, say 2 , söz 1.Merhaba ben tarih mezunuyum ama yüksek lisans olarak Eğitimin yönetimi, planlanması, denetimi ve ekonomisi üzere okumak isterim. ALES'te hangi bölümleri çözmeliyim?