A
Akademik Forum
Guest
Merhaba ALES sınavında eşit ağırlık puanı için sözel-1 ve sayısal-1 sorularına ağırlık vereceğim, ancak sayısal-1 için hangi konulara çalışmam gerekiyor. Teşekkür ederim
Merhabalar, yeni katılıdım aranıza,kafamı karıştıran bir kaç soru var.işletme lisans mezunuyum aralık ayında alese gireceğim mezuniyet puanım 3,55.yüksek lisansta insan kaynakları ya da halkla ilişkiler okumak istiyorum.söz1 say1 ve söz2 çözsem girebilir miyim?teşekkür eserim şimdiden
Merhabalar. Ben sözel çıkışlıyım. Ancak yüksek L. için sayısal puanı lazım. Normalde Söz1 söz2 say1 çözüyorum. Söz2 puan getirmiyordu. Ben yine aynı alanlarımı çözmeliyim. Sayısal puanımın yüksek olması gerekiyor da Cevaplarsanız çok sevinirim.
Merhabalar , ben 18 aralktaki ales e giricem yalnız hangi testleri çözmem gerektiğini bilmiyorum.aöf kamu yönetimi okuyorum.yardımcı olursanız sevinirim..
Merhabalar,
Ben sozel mezunuyum, ancak doktora basvuru yapacagim doktora programi oncelikli olarak ALES- EA puani istiyor, ALES - sozel puaninin ise ikincil olarak degerlendirilecegini belirttiler.
Benim sorum ise su sekilde, sozel cikisli oldugum icin ALES - sozel yapip (yani Soz1, Soz2, Say1) EA puanim mi gecerli olacaktir, yoksa EA (Say1, Say2, Soz1) olarak mi ALES'e girmeliyim?
Bu konuda kafa oldukca karisik, yardimci olursaniz cok sevinirim