colecarter
Öğrenci
şehir...? 3700 TL olması lazımdı sanırım biraz doğudasınız.. yanılıyor muyum..?
evet hangi ilde olduğumu söylemek istemiyorum ama batıda değilim öyle söyliyim .
şehir...? 3700 TL olması lazımdı sanırım biraz doğudasınız.. yanılıyor muyum..?
3.650 tl 7/1 bekar araştırma görevlisiyim.
Sizin maaşınızda bir gariplik var, en az 70 lira daha fazla olmalıydı
Arkadaşlar ÖYP ile atanan biri 3200 almıyor mu? Siz 3800 falan diyorsunuz?
araştırma görevlisinde öyp 33a 50d farktmez hepsi aynı alır.. sadece ile göre değişir maaşlar.. zamlarla 3700 seviyesine geldi ar. gör. maaşları.. yıllık yapılan genel zamlarla..
Şu anda ilk atandığı zaman kaç alıyor Batıda?
3700-3750 arası alır, dil tazminatı hariç. Ben batıdayım ve geliştirme ödeneği 0 TL burada.
Bn 3200 diye biliyordum başlangıç. Dil tazminatı YDS 65 olunca kaç oluyor + ?
Dil tazminatı alabilmeniz için YDS puanının en az 70 olması gerekiyor.
Peki en az 70 olunca ne kadar tazminat veriyorlar ayda?
2005 ten sonra atanan 657 ye tabii olanlara verilen 1 derece bize de veriliyor mu? [MENTION=3]Nazmi[/MENTION] ve diğer arkadaşlar
Edit: geliştirme ödeneğine zam gelmiyor mu? [MENTION=3]Nazmi[/MENTION] [MENTION=69101]Ink Bottle[/MENTION]
2005 ten sonra atanan 657 ye tabii olanlara verilen 1 derece bize de veriliyor mu? [MENTION=3]Nazmi[/MENTION] ve diğer arkadaşlar
Edit: geliştirme ödeneğine zam gelmiyor mu? [MENTION=3]Nazmi[/MENTION] [MENTION=69101]Ink Bottle[/MENTION]
Tüm devlet memurlarına veriliyor
6 dan 5 e düşececekler için pek bi maaş farkı olmaz galiba