A
Akademik Forum
Guest
Arkadaslar ozel bi uniye oyp ile girdkten sonra devlet unisine gecis gbi bi olanak varmidir
Arkadaslar ozel bi uniye oyp ile girdkten sonra devlet unisine gecis gbi bi olanak varmidir
ÖYP'nin özel üniversite ile ilgisi yoktur. ÖYP devlet üniversiteleri ile sınırlıdır.
Peki cari ile girsek ozel uniye devlete gecs olurmu hocam. O sekil sormak istemstm
Arkadaslar ozel unide arastrma gorevlisiyken devlet uniye gecis oluyo mu arastrma gorevlisi olarak
Cevabı basit ama kötü. Başvuramazsınız.Anabilim dalı ile ilgili bir sorum var arkadaşlar: Bilgi Üniversitesi yüksek lisans tarih bölümü için Anabilim Dalı ayirmamis alt başlık olarak yani Yeniçağ tarihi, ortaçağ tarihi gibi... ben burada yüksek lisans yapar iken nasıl başvura bilirim cari alimlara eğer cari alim bu tür ifadeler ile ozell bir Anabilim dalını işaret ediyor ise?
Belki saçma bir soru soruyorum ama boş yere başvurmamak için soracağım. 74 ales 75 dil 84 okul puanı ile araştırma görevliliği için başvursam şansım olur mu (herhangi bir üni.de)? Yoksa daha sonraki alesi mi bekleyeyim? Bölümüm kamu yönetimi. Daha önce böyle puanlarla kazanan olmuş mudur acaba?
O ilana başvuranların puanlarına göre kazanma olasılığınız değişiklik gösterecektir.
Arkadaslar arasinda tartisiyoruz da sormak istedik. akademik personel aliminda torpil isliyor mu? misal rektör ya da prof birini atayabilir mi?
Bende bu sene ıktısat bölümünden mezun oluyorum.okuldaki ortalamam 3.30 ales puanım 75 ve yds puanım 50 nin altında bu şekilde okulda kalma arastırma gorevlisi olma yada öğretim görevlisi olma ihtimalim var mıdır? Bu sürecin nasıl ilerlediğini birisi anlatırsa çok sevinirim.