hocam peki öyp yi kazandığın üniversitede baska bir bölümden lisans okumak yanında da farklı bir üniversite yüksek lisansa başlamak da dahil mi ? yani hem öyp hem lisans hem yüksek lisans hemde açıköğretim fakülteleri aynı anda olabiliyor mu ?
Hayır, sorun olmaz.işletme muhasebe ve finansmanda yüksek lisası bitirdim acaba işletme nin diğer dallarında yükske lısans a başvursam sorun olur mu ?
Aynı üniversitede iki lisansüstü eğitimi yapabilirsiniz.merhaba,
konuyu ve yazılanları okudum ancak emin olamadığım birşey var:
ben yüksek lisansımın tez dönemindeyim ve bitmek üzere ve ara dönemde aynı üniversitede aynı bölümde doktoraya başlayacağım
güz dönemi için de aynı üniversite de aynı fakülteden farklı bir bölümden yüksek lisans yapmak istiyorum,
yanı "aynı anda hem doktora hemde yüksek lisansı aynı üniversitede" yapabilir miyim?
çok mu şey istiyorum acaba?
eğitim hayatımın çeşitliliği adına en kısa zamanda cevap bekliyorum
Hayır, sorun olmaz.
merhaba! Bir üniversitede bir bölümden yüksek lisans kaydımız varken , devam ediyorken, daha yakın bir üniversiteye aynı bölümden yüksek lisans başvurusunda bulunup kayıt yaptırabiliyor muyuz acaba? aynı bölümden iki farklı üniversitede yüksek lisans????
Evet, yaptırabilirsiniz.merhaba! Bir üniversitede Tarih bölümünde yüksek lisans kaydım var. Bana daha yakın olan başka bir üniversitede aynı bölümden (Tarih) yüksek lisans başvurusunda bulunup kayıt yaptırabilir miyim acaba?
yüksek lisansı dondurma diye bir durum var mıdır?
benim durumum aynı üniversitede 3 lisansüstü eğitim yapmak gibi oluyor ya sorun olur mu acabaAynı üniversitede iki lisansüstü eğitimi yapabilirsiniz.
Hayır, sorun olmaz.benim durumum aynı üniversitede 3 lisansüstü eğitim yapmak gibi oluyor ya sorun olur mu acaba
hocam diyelim x üniversitesinde kimya bölümünde organik kimya alanında yüksek Lisans yaparken öyp ile aynı üniversitenin kimya bölümünün farklı bir anabilim dalını kazandık,normal olanın kaydını sildirmeyip öyp ile aynı okulda tekrar 2 farklı anabilim dalında yüksek yapabiliyor muyuz?normalin kaydını sildirirsem askere gitmek zorunda kalacağımda,daha 65 alamadım öyp yüksek lisansı için..Aynı anda iki yüksek lisans veya doktora eğitimi yapılabileceğine ilişkin karar için TIKLAYINIZ
Aynı anda hem yüksek lisans hem de lisans eğitimi yapılabileceğine ilişkin karar için TIKLAYINIZ
masterda 4. seneme giriyorum. bu temmuzda öyp yle bir üniversiteye yerleştim. 3 yıl bittiği için master yaptığım üniversiteye devam hakkım yok mu? yani yerleştiğim üniversitede aynı bölümü bir daha mı okumak zorunda kalırım,yoksa sadece tezim kaldığı için sorun olmaz mı?