itiraf ediyorum 21.sayfaya kadar okuyabildiminşaallah benim sorum diğer sayfalarda yoktur.
öncelikle ;gazi nin 9 temmuza kadar olan yl başvurularını maalesef okulum yüzünden kaçırdım.aslında ben gazide yl yapmak istiyorum ancak (soruları okurken bi arkadaşta da bu nedeni görmüştüm)eğitim hayatından uzak kalmamak için selçuk üni.yeni başlamış olan yl programına başvurmayı düşünüyorum.selçukta yl de hukuk özel ve kamu hukuku olmak üzere 2 ye ayrılıyor.bu ikisinden birini kazansam bile 2015 ocak şubat gibi açılacak gazi yl de hukuk derslerinden herhangi birine başvurabilir miyim?(gazi de hukuk, ders ders ayrılıyor)
Evet, yapılabilir.arkadaşlar aynı anda 2 tane tezli yüksek lisans yapılabiliyor mu?
biri kanun bunu yasakladı diyor. diğeri o yasak kaldırıldı diyor? sonuç olarak en son ne diyoruz?
Hayır hocam kesinlikle diyemezler hatta eski doktoranızla dışardan doç. bile olabilirsinizAlanında yüksek lisans yapmış olmak şartı ile öyp ile atandım.
Halihazırda farklı bir alanda doktoranın tez döneminin sonundayım. Gideceğim öyp kadrosu dışında bir alandan doktora yapıyorum. Gideceğim yerde de atandığım alandan doktoraya başlayacağım inşallah.
şimdi eski doktoramı bırak diyebilirler mi? devam etmemin bir sakıncası olur mu? zaten bir dönem sonra bitireceğim nasipse. öyp ile de devam edeceğim inş. [MENTION=3]Nazmi[/MENTION] hocamın cevabını bekliyorum.
Merhabalar suan iki yuksek lisans bir doktoraya kayitliyim bir sorun olur mu?
- - - Güncellendi - - -
Merhabalar suan iki yuksek lisans bir doktoraya kayitliyim bir sorun olur mu?
- - - Güncellendi - - -
Hocam aslinda sorum şu: 2 tezli yuksek lisans biri tez asamasinda biri ders asamasinda ve 1 doktoraya kayitliyim.Doktorada derslerim bitmek uzere.Oyp ile ders asamasinda olan yuksek lisans yapiyor olmak ile atandim. Diger yuksek lisans ve doktora sorun yaratir mi?internetteki evraklar haricinde Cv istediler oraya da bilgilerimi yazdim.Oyp kadroda sıkıntı olur mu?yarin evraklarimi teslim edecegim.
Arkadaşlar aynı anda kaç yüksek lisans programına kayıt yaptırabiliyoruz. Bir sınırı var mı?
Merhaba. Ben öyp ile bir üni ye atandım ve oranın doktora programını kazandım. ancak bir başka üniversitede daha doktora kazandım ve ikisini de bitirmek istiyorum.yasal olarak bir engel var mı?
NAZMİ HOCAM gayet bilgili bir arkdasımızsınız ,hatta hocam diyim belki yrd.doç ünvanınızı bile almışsınız dır , ÖNEMLİ BİR SORUM VAR BU KONUDA :hocam ben bir tane yl programını kazandım ve kayıt yaptırdım ama diyelim bi tane daha kazandım ama bu iki okulun ikisinde de teorik %70 ,uygulama %80 devam şartı var , o zaman zaten mümkün olmuyor ki iki tane nasıl olacak ?