kleistenes
Öğrenci
Elinizde bir tane lisans mezuniyeti varsa onunla y.lisans yapıyorsanız mümkn tabiki.
Çok teşekkür ederim hocam.
Elinizde bir tane lisans mezuniyeti varsa onunla y.lisans yapıyorsanız mümkn tabiki.
Ben yapıyorum.Arkadaşlar bunun örneğini duyan,gören var mı?
Cevap net. Nazmi hocamın Doktoraya karşı Alerjisi vardır. Sahi kaçıncı yüksek lisansınızdır hocam bu?Ben yapıyorum.
Cevap net. Nazmi hocamın Doktoraya karşı Alerjisi vardır. Sahi kaçıncı yüksek lisansınızdır hocam bu?
4. Oldu. Ama istediğimi buldum sonunda
2 sine devam ediyorum diğerlerini tezde bıraktım. Biri askerlik tecili içindi diğerinde hastalık sorunları çıktı sonuncusu öyp kapsamında değildi. Hep aksilikler iştediğer 3 ünden mezun oldunuz mu hocam?
başarılar dilerim o zaman
2 sine devam ediyorum diğerlerini tezde bıraktım. Biri askerlik tecili içindi diğerinde hastalık sorunları çıktı sonuncusu öyp kapsamında değildi. Hep aksilikler işte
Ben yapıyorum.
Aynı üni.yi kabul etmediler ama karar açık ayrı üni.lerde yapabilirsinizhocam yani ben öyp kapsamında yüksek lisansımı yaparken yine aynı üniversitede veya başka bir üniversitede farklı bir bölümden yüksek yapabilirim öyle mi?
Onu sormanız lazım yök'e özel öğrencilik statüsünde aldığınız dersleri saydıracaksanız.peki hocam aynı bölümden iki farklı üniversitenin birinde yüksek l. yaparken diğerinden özel öğrenci olarak ders alınabilir mi?lütfen çok önemli...
hocam çok sağolun. artık istanbul a yol gözüktü o zaman. hem üniversite çeşitliliği çok, hem de kaliteleri belli bir seviyede sonuçta.Aynı üni.yi kabul etmediler ama karar açık ayrı üni.lerde yapabilirsiniz
hocam öyp ile yüksek yapıyorken üniversite ders saatleri dışında bize izin veriyor mu? yoksa yapamayız çünkü.Ben yapıyorum.
hocam öyp ile yüksek yapıyorken üniversite ders saatleri dışında bize izin veriyor mu? yoksa yapamayız çünkü.