arkadaslar ben tam anlamadım,bir unv nin 2 bölümüne basvurdum haftaya bellı olacak kazandım diyelim ikisinde de yüksek lisans yapabilrmiyim ?
Yapabilirsiniz.
arkadaslar ben tam anlamadım,bir unv nin 2 bölümüne basvurdum haftaya bellı olacak kazandım diyelim ikisinde de yüksek lisans yapabilrmiyim ?
Hocam tekrar soracam kusura bakmayın aynı unv nin ' iki ayrı anabilim dalında TEZLİ yüksek ' lisans yapabilirm yani ?Yapabilirsiniz.
Hocam tekrar soracam kusura bakmayın aynı unv nin ' iki ayrı anabilim dalında TEZLİ yüksek ' lisans yapabilirm yani ?
Edebilirsiniz kısıtlama yok.
Merhaba, ben İTÜ de tezli yüksek lisans programında kayıtlıyım. Otomasyon birimine sordum aynı anda iki yüksek lisans yapabiliyor muyuz diye, fakat mümkün olmadığı söylendi. Haftaya toplantı yapacağız diyen oldu, bir başkası da ancak farklı üniversiteler için geçerli bu uygulama dedi. Türkiye'deki herhangi bir üniversiteye gönderilen bu karar tüm üniversiteleri bağlamıyor mu? Üniversite kendi yönetmeliği veya senato kararı ile sınırlayabilir mi? YÖK te bu konu ile ilgili yetkiliye günlerdir ulaşamıyorum. İTÜ başvurularında YÖKün kararına atıfta bulunarak tek programa yerleştirilir yazıyor, kendi yönetmeliğine bile atıf yapmamış. Haftaya kayıtlar var, beni kayıt etmezlerse bunun hesabını kim verecek bilemiyorum. Rektörlükte ilk mesajdaki pdf kime ulaşır, kime sormam lazım?
mrb.benm sormak istediğim şey aynı anda hem tezli hemde tezsiz yüksek lisansa başvuru yapabilirmyiz.ve yapabiliyorsak nasıl?tezli yüksek lisans olmadığında tezsiz yüksek lisans başvurularımız kendiliğinden mi dikkate alınır.?yardımcı olursanızz çoook sevnirimm
bu demek oluyor ki yapamazsınız...mrbalar ben de malesef aynı dertten muzdaribim birçok arkdaşıminki gibi. bende anadolu uni de 2 farklı enstitutüde 2 farklı programa başvurmak ve kazanmak istiyorum. universite sayfasında başvuracağım bölumdeki açıklamada birden fazla programa başvuru yapabileceğimi ancak kayıt esnasında sadce 1 programa kayıt olabileceğimi söyleniyor. bu nedemk oluyor ki? ben farklı enstitulerde aynı ayna 2 yuksek lisans yapmak istiyorum.açıklarsanız çok seviinirim gerçketen çok muallakta kaldım
bu demek oluyor ki yapamazsınız...