Bilgi veya Belgelerinizdeki Hatadan Dolayı Başvurunuz Reddedildimiştir

alphagut

Öğrenci
buradan organize olalım arkadaşlar.

- - - Güncellendi - - -

aynı durumda eminim çok insan vardır. bu ne saçmalık arkadaş ya.

bence doğrusu başvuru yaparkem hem 4 üzerinden hem 100 üzerinden seçim olması.

bu şekilde insanların yanılması çok doğal.

ben yarın MEBi arayacağım. buradan haberleşelim. ne yapıyoruz ne ediyoruz diye.

ALES puanım 71 yazmayıp da 69,5 yazdım diye elenmek bana çok koyar. başka bir şey olsa neyse.

- - - Güncellendi - - -

hay ben böyle işin... kendimi şu an aptal gibi hissediyorum.........

yarın saldıracağım

hay ben böyle işin... kendimi şu an aptal gibi hissediyorum...............

DİDAR1

Öğrenci

ALES puanım 71 yazmayıp da 69,5 yazdım diye elenmek bana çok koyar. başka bir şey olsa neyse.

- - - Güncellendi - - -

yarın saldıracağım

ben de aynı durumdayım hocam, heyecanla bugünü bekliyordum

DİDAR1

Öğrenci

- - - Güncellendi - - -

yarın saldıracağım

olumlu haber alır mıyız? ümitli olan var mı?

alphagut

Öğrenci
olumlu haber alır mıyız? ümitli olan var mı?

siz bunu yazana kadar ben ümitliydim ama şu an çok büyük ihtimal bir işe yaramayacağını düşünyorum.

2.4.3 YLSY ile ilgili tüm işlemlerde her türlü yanlış beyanın sorumluluğu adaylara aittir. Eksik ya da
yanlış bilgilerden adayların yararına doğacak sonuçlar geçersiz sayılır, zararına olacak sonuçlar
düzeltilmez. Adayın, yazdığı bilgilerdeki eksiklik ve yanlışlıklardan doğacak sonuçlarla ilgili itirazları
dikkate alınmaz. Yerleştirilen adaylardan, verdikleri bilgilerin doğruluğunu belgelendirmeleri Millî
Eğitim Bakanlığınca istenecektir. Yanlış bilgi verildiğinin tespit edilmesi halinde, adayların yerleştirme
sonuçlarına ilişkin bütün hakları geçersiz sayılacaktır.

DİDAR1

Öğrenci
siz bunu yazana kadar ben ümitliydim ama şu an çok büyük ihtimal bir işe yaramayacağını düşünyorum.

2.4.3 YLSY ile ilgili tüm işlemlerde her türlü yanlış beyanın sorumluluğu adaylara aittir. Eksik ya da
yanlış bilgilerden adayların yararına doğacak sonuçlar geçersiz sayılır, zararına olacak sonuçlar
düzeltilmez. Adayın, yazdığı bilgilerdeki eksiklik ve yanlışlıklardan doğacak sonuçlarla ilgili itirazları
dikkate alınmaz. Yerleştirilen adaylardan, verdikleri bilgilerin doğruluğunu belgelendirmeleri Millî
Eğitim Bakanlığınca istenecektir. Yanlış bilgi verildiğinin tespit edilmesi halinde, adayların yerleştirme
sonuçlarına ilişkin bütün hakları geçersiz sayılacaktır.

olacak şey mi inanamıyorum....

- - - Güncellendi - - -

olacak şey mi inanamıyorum....

bu durumda olan kaç kişi var acaba?

Mezopotamya

Öğrenci
Arkadaşlar bu sistemden nedir çektiğimiz vay arkadaş yaaaa..hevesimiz kursağımızda kaldı..bari Ankaraya gideydik :)

Arkadaşlar şimdi herkes yarın meb i arıyor ve saydırıyoruz. ben dolandırıcımıyım ,sahtekar mıyım ki böyle bir işte belgelerin asıllarını yüklediğimiz halde,üstelik titreye titreye kırk saat uğraşıp defalarca kontrol edip bin sıkıntıyla yükledik.neymiş efendim yök ün puanına göre yazmaymış yok şu şöyleymiş bu böyleymiş...HİİİİİİÇ ANLAMAM ..yarın meb i arayıp hakkımı isteyecem arkadaş.ben yılllardır bu sistemin cefasını çektik..öss si ,alesi ,yds i, yok yök ortalaması yok boy ortalaması yok bilemem ne...Ben bu işin peşini bırakmam..
Mülakata gideriz kabul edilmez anlarız da begelerin asıllarını niye kabul etmiyosun..hepsi noter onaylı,noteri mi kabul etmiyosun anlamadım ...Çok öfkeliyim arkadaşlar ..Öfkem bu çektiğimiz çileye...

Sakin olun hocam. Eğer Yök dönüşümünü yanlış yaptıysanız hiç kimse bir şey yapamaz maalesef, çünkü kişiden kaynaklı bir sorun bu. Ama her şeyiniz tam ise hakkınızı arayın elbette.

mutelemmiz

Öğrenci
arkadaşımın da başına bu durum geldi. tek hata geçici mezuniyet belgesi, ondan iptal olur mu? okulu diploma vermediği için kullanmak zorundaydı.

Mezopotamya

Öğrenci
arkadaşımın da başına bu durum geldi. tek hata geçici mezuniyet belgesi, ondan iptal olur mu? okulu diploma vermediği için kullanmak zorundaydı.

Ondan olmaz hocam, geçici mezuniyet belgesinde mühür vs. var değil mi yani direkt orijinal olanı tarayıp gönderdi, bir de genelde bu belgelerin süresi 1 yıl oluyor süresi geçmedi değil mi? Son olarak da en çok hata Yök çevriminde yapılmış onlarda bir sorun vs. var mı?

alphagut

Öğrenci

teşekkür ederim.

ben bu grubu 3 hafta önce istekte bulunmuştum ve hala yöneticiler tarafından onaylanmayınca yönetiilere mesaj atmıştım. ama onlardan da ses yok.

sanırım MEB dahil herkes benim katılmamı istemiyor :culpability:

mutelemmiz

Öğrenci
Ondan olmaz hocam, geçici mezuniyet belgesinde mühür vs. var değil mi yani direkt orijinal olanı tarayıp gönderdi, bir de genelde bu belgelerin süresi 1 yıl oluyor süresi geçmedi değil mi? Son olarak da en çok hata Yök çevriminde yapılmış onlarda bir sorun vs. var mı?

hoam 1 yıl olduğuna dikkat edilmemiş, düzeltilir mi şansımızı denesek? Okuldan 1 yıllık diye bir uyarı almamış.